Quantcast

http://picasion.com/

Δεν έριξε φως η νεκροτομή στα αίτια θανάτου της 24χρονης από τη Βέροια

Δεν έριξε φως η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε σε σχέση με τον αφύσικο θάνατο της 24χρονης Βεροιώτισσας πριν από δύο ημέρες το μεσημέρι στο διαμέρισμά της στο Παραλίμνι. Η νεκροτομή διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα. Παρ’ όλα αυτά, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις. Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνιου διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τρεις το μεσημέρι της Πέμπτης, 24χρονη από την Ελλάδα, ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι της στο Παραλίμνι, ένοιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να τηλεφωνήσει στην θεία της και να την ενημερώσει ότι δεν ένοιωθε καλά. Η θεία της κοπέλας μετέβη με τον αδελφό της στο σπίτι και παρά τα επανειλημμένα κτυπήματα στην πόρτα, δεν υπήρξε ανταπόκριση. 

Τελικά ο θείος της κοπέλας έσπασε την πόρτα και εντόπισε την 24χρονη σε λιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Οι επί καθήκοντι ιατροί εξέτασαν την 24χρονη και διαπίστωσαν το θάνατο της με τα αίτια να φαίνεται πως είναι παθολογικά. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Η 24χρονη Βεροιώτισσα ήρθε στην Κύπρο για δουλειά πριν από τρεις μήνες μαζί με το σύζυγο της και άλλα μέλη της οικογένειάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ