Μπράβο σε όλους! Συγκινητική συγκέντρωση χρημάτων για τον Γιάννη

Με το καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η φετινή χρονιά. Όπως ανακοινώθηκε, υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή για την συγκέντρωση των χρημάτων που χρειάζονται ώστε ο αθλητής της Βέροιας Γιάννης Αβραμίδης να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία. Η Ελλάδα και οι Έλληνες απέδειξαν ότι είναι δίπλα στον άτυχο αθλητή, ο οποίος δίνει τον δικό του καθημερινό αγώνα για να επανέλθει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Η βοήθεια των συνανθρώπων, όμως δεν έμεινε στο καθαρό χρηματικό ποσό, αλλά πολλοί ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν και σε ότι άλλο χρειαστεί. 

Ο νεαρός Γιάννης θα πάρει την αγάπη του κόσμου παρακαταθήκη στο ταξίδι του και όλοι εμείς ανυπομονούμε να τον δούμε να επιστρέφει υγιής και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Η μεταφορά του Γιάννη είναι προγραμματισμένη για της 15 Ιανουαρίου.

Όποιος το επιθυμεί, μπορεί να καταθέσει το ποσό της αρεσκείας του στον παρακάτω λογαριασμό. Ακόμα και το τελευταίο ευρώ είναι σημαντικό...

Αρ. Λογαριασμού 325/732993-88
Iban: GR3901103250000032573299388
Swift code (BIC) ETHNGRAA
Εθνική Τράπεζα
Δικαιούχος: Αβραμίδης Μιχαήλ Ιωάννης - Θεοδωράκη Βάια Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ