Quantcast

http://picasion.com/

Συμμετοχή της ΕΥΡΩΦΑΡΜ στην 28η Agrotica

Από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η  ΕΥΡΩΦΑΡΜΑ.Ε. συμμετέχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων Agrotica. Το τεχνικό επιτελείο της ΕΥΡΩΦΑΡΜ θα είναι εκεί στο Περίπτερο 8 / Stand 20 για να παρουσιάσει
όλες τις νέες εξελίξεις και τα κορυφαία προϊόντα - winners της αγοράς:
  • Προϊόντα Θρέψης - Βιοδραστικά
  • Φυτοπροστασία
  • Σπόροι Καλαμποκιού, Ηλίανθου, Πατατόσπορος, Χορτοδοτικές καλλιέργειες
  • Συστήματα αντιχαλαζικής προστασίας
  • Προϊόντα Δημόσιας Υγείας
ΕΥΡΩΦΑΡΜ στην AGROTICAΕπισκεφθείτε μας στο Περίπτερο 8 / Stand 20!

Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. από το 1993 παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην πρωτογενή παραγωγή καλύπτοντας όλες τις καλλιεργητικές ανάγκες από τη σπορά μέχρι τη λίπανση και τη φυτοπροστασία.

Με υψηλή ποιότητα προϊόντων από τις κορυφαίες εταιρίες του κόσμου και με άριστη τεχνογνωσία από εξειδικευμένους γεωπόνους, η ΕΥΡΩΦΑΡΜ αποτελεί σήμερα εγγύηση για τον Έλληνα παραγωγό.

Συγκεκριμένα η ΕΥΡΩΦΑΡΜ καλύπτει όλες τις ανάγκες του γεωργικού τομέα, όπως: αντιπροσώπευση, διακίνηση και διανομή λιπασμάτων, προϊόντων φυτοπροστασίας, σπόρων, βιολογικών προϊόντων και γεωργικών εφοδίων, καθώς και συστημάτων υποστήλωσης και αντιχαλαζικής προστασίας.



Παράλληλα, μέσω της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. προωθούμε πρωτοπόρες καλλιέργειες υψηλών αποδόσεων και  αναβαθμίζουμε την ποιότητα των ζωοτροφών, εξασφαλίζοντας την απορρόφηση της παραγωγής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ