Υπηρεσιακά άρβυλα έλαβαν από την Ένωσή τους οι Συνοριοφύλακες της Ημαθίας

Ένωση σε «χρέη» Κράτους
Στην προσφορά υπηρεσιακών αρβυλών στα μέλη της προχώρησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας ενίσχυσης των μελών της σε εξοπλισμό και στολές. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του
ΔΣ, έχει επιλέξει να επιστρέφει εισφορές από τα μέλη της με την μορφή ενίσχυσης σε ατομικό εξοπλισμό και ιματισμό, εκτελώντας «χρέη» της Υπηρεσίας τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας:

«Η Ένωσή μας αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των μελών της αλλά παράλληλα και τις αδυναμίες της Υπηρεσίες, κατά καιρούς προβαίνει στην ενίσχυση των μελών της σε εξοπλισμό και στολές. Με γνώμονα πως η συνδικαλιστική μας έκφραση δεν θα πρέπει να έχει μόνο καταγγελτικό χαρακτήρα αλλά και ουσιαστική δράση, έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να επιστρέφει εισφορές από τα μέλη της με την μορφή ενίσχυσης σε ατομικό εξοπλισμό και ιματισμό.

Με βάση τα ανωτέρω, προβήκαμε τα τελευταία χρόνια στην χορήγηση από την Ένωσή μας σε όλα τα μέλη επιχειρησιακής στολής όπως και άλλων ειδών όπως ατομικοί φακοί, σκούφοι, γάντια κ.α.

Φέτος με ομόφωνη και πάλι απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, χορηγούμε δωρεάν σε όλα τα μέλη μας από ένα ζευγάρι επιχειρησιακά άρβυλα με την δαπάνη να καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από το Ταμείο της Ένωσής μας.

Ευελπιστούμε πως στο μέλλον τέτοιες πρωτοβουλίες να μην χρειαστούν να πραγματοποιηθούν από την Ένωσή μας, καθώς αυτές αποτελούν υποχρέωση της Υπηρεσίας. Σε κάθε περίπτωση όμως ως φορέας που εκπροσωπεί συναδέλφους, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στον κάθε συνάδελφο και οφείλουμε να το αποδεικνύουμε κάθε φορά εμπράκτως.

Το ΔΣ της Ένωσής μας, σας εύχεται χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και ασφαλές το νέο έτος.»


πηγή

5 σχόλια:

 1. Αραγε ο φιλος ΚΥΡΙΟΣ Τοσκας θα πει ενα μπραβο στον Κυριο Χαρελα ....η να κανουμε οτι κοιμομαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν πολλά περισσότερα.....και κυρίως την στήριξη όλων μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί εσύ κατάλαβες ότι τους τα πλήρωσε κανένας άλλος; Μόνοι τους τα αγόρασαν.

   Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ