Quantcast

http://picasion.com/

Με κόσμο η Αγορά της Βέροιας, αλλά χωρίς σακούλες στα χέρια!

Παραμονή Χριστουγέννων και η κίνηση στα μαγαζιά της Βέροιας δεν ήταν η αναμενόμενη. Αν και οι αισιόδοξες προβλέψεις έκαναν λόγο για κοσμοσυρροή στα εμπορικά μαγαζιά, τελικά αυτές οι προσδοκίες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Οι Βεροιώτες μπορεί να έκαναν την βόλτα τους, αλλά δεν
ψώνισαν. Η Αγορά μετά τις 10 το πρωί δέχθηκε ένα κύμα επισκεπτών, ωστόσο οι σακούλες στα χέρια (ένα σημάδι που δείχνει αν ψώνισε κάποιος ή όχι) ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ο κόσμος της Βέροιας βγήκε στο κέντρο για να κάνει τη βόλτα του, να πιει τον καφέ του, να «τσιμπήσει» και να ψωνίσει τα εντελώς απαραίτητα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ότι σε κάποιες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων, ο μισθός δεν μπήκε παραμονή Χριστουγέννων, όπως οι ίδιοι θα περίμεναν. Από εκεί και πέρα οι καταστηματάρχες και οι επιχειρηματίες της περιοχής μας, εμφανώς προβληματισμένοι από τον τζίρο των ταμείων τους, ελπίζουν στην αναθέρμανση της αγοράς κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr:









8 σχόλια:

  1. Πέρσι τέτοια εποχή ο μισός πληθυσμός και ιδίως οι νέοι είχαν πάρει μέρισμα το οποίο ξόδεψε στα μαγαζιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορει να ηταν οπως το λες και να εχεις δικιο. αλλά "χαΐρι" δε γίνεται, οπως λενε και στο χωριό μου, με μερίσματα, βοηθήματα και επιδόματα αδερφε. αυτα ειναι για 2-3 χρονια το πολυ, μετα πρεπει να κανουμε κατι να παρει μπρος η μηχανη, να παραγουμε, να ανοιξουν δουλειες, να βρουμε εργασια να αυξηθουν και οι μισθοι, κτλ κτλ.
      εμεις κοιταμε που περυσι πηραμε 300 και φετος μονο 200. ετσι δεν παμε πουθενα. δηλαδη εαν φετος μας δινανε και κατι παραπανω απο οτι περυσι ( δε θα ηταν καθολου ασχημα ειδικα για αυτον που δεν εχει ) θα γινοταν κατι το σημαντικο;;; θα αλλαζε η κατασταση;;; ειμαστε για κλαματα αλλα μαλλον λιγοι το εχουμε καταλαβει!

      Διαγραφή
    2. ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  2. Οι Δημ. Υπάλληλοι πληρώθηκαν αφού έκλεισε η αγορά. Κανέναν εκει στην κυβέρνηση δεν τον έκοψε να πληρώσουν λίγες ώρες νωρίτερα. Τραγικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώθηκαν Παραμονή; Οι εφοριακοί μήπως; Οι εκπαιδευτικοί πάντως όχι. Το ξέρω από τον νουνό μου!

      Διαγραφή
  3. Μην τσιμπάτε. Οι διαδηλώσεις φταίνε για τις αναδουλειές. Επίσης φταίει το γεγονός ότι δεν έχουμε κάθε μέρα Λευκές Νύχτες και Μαύρες Παρασκευές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη δεν καταλάβατε ότι οι εποχές με τα δωρα-μισθοι πέρασαν ανεπιστρεπτί, τα οποία επιδόματα δεν πέφτουν στην αγορά, βουλώνουν τρύπες (εφορίες κλπ) δεν θα σωθείτε αν δεν κατεβάσετε τις τιμές. Η Βέροια παραμένει ακριβή πόλη. Σας αρέσει δεν σας αρέσει μόνο έτσι θα πάρει κάποιος κάτι από την αγορά. Όποιος το καταλάβει ίσως επιβιώσει.
      Καλή χρονιά.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ