Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Βεροιώτης» στηρίζει το έργο του Ομίλου Προστασίας Απόρου Παιδιού

Ο Όμιλος Προστασίας Απόρου Παιδιού ιδρύθηκε το 1964 από μια ομάδα επώνυμων κυριών της Βέροιας με σκοπό την προστασία και την εξέλιξη των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τα γραφεία του Ομίλου στεγάζονται στην οδό Προφήτου Ηλία 15 στον πεζόδρομο της Βέροιας, σε χώρο που έχει
παραχωρηθεί από την Ιερά Μητρόπολη Βέροιας. Σήμερα, ο Όμιλος στηρίζει περίπου 150 παιδιά, όχι μόνο παρέχοντάς τους τρόφιμα και είδη ένδυσης και υπόδησης αλλά φροντίζοντας για τη μόρφωσή τους, ενώ τους παρέχουν και ηθική στήριξη. Βασίζεται εξ' ολοκλήρου σε εθελοντική προσφορά, τόσο των κυριών που έχουν αφιερωθεί στο μακρόχρονο έργο του Ομίλου, όσο και των επιχειρηματιών του τόπου μας, συλλόγων, φορέων, σχολείων και απλού κόσμου, που παρέχουν κάθε είδους προσφορά.

Ο «Βεροιώτης» επισκέφθηκε την Τετάρτη το πρωί τα γραφεία του Ομίλου και παρέδωσε παπλώματα και παιχνίδια για τα παιδιά. Ο κ. Ζήσης Πατσίκας εξέφρασε στα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γιαμά Ιωάννα και Γαλίκα Καίτη την αμέριστη υποστήριξη στο έργο του Ομίλου. Εκεί συναντήσαμε και τις κυρίες του Inner Wheel Βέροιας, όπου, ενόψει των εορτών, πρόσφεραν στον Όμιλο γάλατα και λάδια. 


Ο χώρος έχει κατακλυστεί με πολλά είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, τα οποία οι κυρίες του Ομίλου ξεχώρισαν προσεκτικά για να φτιάξουν τα γιορτινά δέματα που θα μοιραστούν στα παιδιά στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Τα γραφεία του Ομίλου είναι ανοιχτά τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:
Δευτέρα: 11:00 - 13:00
Τετάρτη: 11:00 - 13:00
Παρασκευή: 11:00 - 13:00
Προφήτη Ηλία 15, Βέροια
Τηλ. 2331022676

Αν θέλετε και εσείς να ενισχύσετε το έργο του Ομίλου Προστασίας Απόρου Παιδιού, μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα και είδη ένδυσης και υπόδησης στα γραφεία του Ομίλου τις ημέρες και ώρες λειτουργίας ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331022676.









  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ