Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα «αντικείμενα» στη Βέροια;

Τ' είναι τούτο;
Οι κυνηγοί του απόκρυφου και οι λάτρεις των UFO, την Τετάρτη το βράδυ αντίκρισαν ακριβώς επάνω από το πάρκο της Ελιάς ένα σπάνιο και μοναδικό θέαμα. Δεκάδες προβολείς φώτισαν τον συννεφιασμένο ουρανό της Βέροιας, με την φορά του φωτός να έρχεται από πάνω
προς τα κάτω! Κάτοικοι από το Πασακιόσκι, το Τσερμένι, την Καλλιθέα, το Παπάγου, το Πανόραμα και άλλων περιοχών βγήκαν στα μπαλκόνια τους και διερωτήθηκαν, τι ακριβώς ήταν αυτό που αποκαλύφθηκε στον νυχτερινό ουρανό. Στην εικόνα φαίνεται κάτι σαν να φωτίζει με τους προβολείς του τον Βεροιώτικο ουρανό. Οι λάτρεις των UFO ανέφεραν πως πρόκειται για εξωγήινο αεροσκάφος και οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας για το νέο και απόρρητο κατασκοπευτικό αεροπλάνο των UFO. Οι πιο ψύχραιμοι όμως είδαν απλώς τους τεράστιους προβολείς που στήθηκαν στην συναυλία του Πάνου Μουζουράκη, οι οποίοι φώτισαν τον ουρανό της Βέροιας, προκαλώντας ένα μαγευτικό θέαμα σ' ολόκληρη την πόλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ