Τραγωδία στο Κιλκίς: Αυτοκτόνησαν πρόσφυγες!

Σε ξενοδοχείο φιλοξενίας
Διπλή τραγωδία σημειώθηκε στο Κιλκίς ανήμερα των Χριστουγέννων και την δεύτερη μέρα, με την αυτοκτονία δύο προσφύγων που διαμένουν σε ξενοδοχείο των Μουριών. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of
Refugees), με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών, ο ένας με καταγωγή από το Ιράκ και ο άλλος με καταγωγή από το Αφγανιστάν ο οποίος ήταν και πατέρας 2 παιδιών, οι οποίοι φιλοξενούνταν στο ξενοδοχείο μαζί με άλλους 400 περίπου πρόσφυγες και μετανάστες. Και οι δύο βρέθηκαν κρεμασμένοι, ο πρώτος σε διάδρομο του ξενοδοχείου και ο δεύτερος σε γέφυρα έξω από το ξενοδοχείο.

Η ανακοίνωση του Greek Forum of Refugees:

Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών. Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 - 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα. Ο πρώτος, Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 - 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο. Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ