Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγικό το τέλος του εργάτη στο Λατομείο - Παρασύρθηκε από μηχάνημα

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής του μηχανήματος
Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου σε ιδιωτικό λατομείο που βρίσκεται έξω από τη Βέροια, στο δρόμο προς τους Γεωργιανούς. Όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα, σημειώθηκε εργατικό δυστύχημα με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 29χρονου εργαζομένου. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του veriotis.gr, ο 29χρονος εργάτης βρισκόταν στο χώρο εξόρυξης μαρμάρου, όταν ο χειριστής του φορτωτικού μηχανήματος δεν τον αντιλήφθηκε και τον παρέσυρε με αποτέλεσμα τον διαμελισμό και τον φρικτό θάνατό του. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ γίνεται έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος. 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, συνελήφθη τόσο ο ιδιοκτήτης του λατομείου όσο και ο χειριστής του φορτωτικού μηχανήματος και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ