Συνάντηση Βεσυρόπουλου με το Προεδρείο της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ

Το Προεδρείο της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ δέχθηκε στο Υπουργείο ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΔΕΥΑ Παύλος Δραγκόλας και Αχιλλέας Μητράκος. Συμμετείχε επίσης ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Βέροιας Θωμάς Αχτσής. Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξεύρεση λύσης στη λάθος ερμηνεία και εφαρμογή διατάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αφορούν τους εργαζομένους των ΔΕΥΑ. Ζητήθηκε από τον κ. Βεσυρόπουλο η επανεξέταση του προβλήματος από το Υπουργείο Οικονομικών με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Μετά από άμεση παρέμβασή του στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Σκυλακάκη που έχει την ευθύνη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη τις επόμενες ημέρες για εξεύρεση λύσης.

Το Προεδρείο της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ, εκ μέρους των 5000 εργαζομένων που εκπροσωπεί, εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες στον κ. Βεσυρόπουλο για την άμεση ανταπόκριση.

1 σχόλιο:

  1. Μην παραλειψετε να τον κερασετε οταν θα εχει εκλογες ...για τα αυτονοητα....Σε αυτην την χωρα τα αυτονοητα χρησου επισκεψης στον "αφεντη" σε ενδειξη υποταγης και γλυψιματος....αντε μετα να σηκωσεις αναστημα...με ολους τους τεμπεληδες να παρασιτουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ