Quantcast

http://picasion.com/

Στα λευκά ξύπνησε το Σέλι

Συνεχίζεται η πυκνή χιονόπτωση - Απαραίτητες αλυσίδες
Στα λευκά ξύπνησε το πρωί το Σέλι, με ένα πυκνό στρώμα χιονιού να έχει καλύψει όλο το χωριό καθώς και όλο το Βέρμιο. Η βροχή που πέφτει από το απόγευμα της Τρίτης στη Βέροια και συνεχίζεται αδιάκοπα μέχρι και τώρα, στο

Σέλι μεταφράστηκε σε πυκνή χιονόπτωση, με το θερμόμετρο να έχει πέσει κάτω από το μηδέν και τη χιονόστρωση να έχει ξεπεράσει τους 15 πόντους. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας είναι επί ποδός από το πρωί, προσπαθώντας να καθαρίσουν και να κρατήσουν ανοιχτή την επαρχιακή οδό Βέροιας - Σελίου, που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη. Τα μηχανήματα επιχειρούν και στο υπόλοιπο ορεινό οδικό δίκτυο της Ημαθίας.
Όπως φαίνεται, η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σέλι, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο το απόγευμα, θα γίνει σε λευκό σκηνικό!

Φωτογραφίες Γιώργος Φαρσαρώτος, chalet Platitsas










5 σχόλια:

  1. Και το ξηρολιβαδο στο νομο ημαθιας υπαγεται οχι μονο το σελι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει και χιονοδρομικό το ξηρολίβαδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχει χιονοδρομικο αλλα ειναι πολυ πιο ομορφο βουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο το χιονι αλλα φτανει μονο για...χιονοπολεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ