Quantcast

http://picasion.com/

«Σκεφτόμουν πως ήρθε το τέλος…»

Σοκάρει η περιγραφή του 65χρονου οδηγού που θεωρείτο αγνοούμενος και κόντεψε να πνιγεί εξαιτίας της κακοκαιρίας στην Ημαθία (δείτε εδώ). Ο Θόδωρος Δομουτζής, Βεροιώτης αγρότης οικογενειάρχης περίγραψε την απίστευτη περιπέτειά του και είπε πως είδε κατάματα να έρχεται το
τέλος του! «Αυτόν τον δρόμο τον περνάω σε καθημερινή βάση, διότι έχω ένα κτήμα με σπίτι και πολλές φορές μένω και εκεί. Πέρασα και σήμερα το πρωί 8 παρά 5, έκανα την δουλειά μου και 8 και 25 ακριβώς επιστρέφοντας ξαναπερνάω. Πριν διασχίσω εγώ, περνάει και ένα ακόμα αυτοκίνητο με διαφορά δευτερολέπτων, αλλά ήταν πιο μεγάλο από το δικό μου», αφηγείται και συνεχίζει λέγοντας: «Το κακό έγινε όταν τα ξύλα έφραξαν το νερό, ήρθαν και χτύπησαν την ρόδα και μετά έπεσα κάτω από την γέφυρα. 

Η πίεση του νερού παρέσερνε το αυτοκίνητο, εκείνη την στιγμή φοβήθηκα πολύ, σκέφτηκα πως έρχεται το τέλος. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα με τα πόδια μου, πιάστηκα από κάτι ξύλα και σώθηκα. Την γλίτωσα, ήμουν τυχερός στην ατυχία μου. Πίσω μου ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο, και ο οδηγός του ειδοποίησε τις αρχές. Πήγα σπίτι να κάνω μπάνιο, να αλλάξω ρούχα και πήρα την πυροσβεστική αργότερα. Νομίζανε ότι είχα παραμείνει μέσα στο αυτοκίνητο και ότι είχα παρασυρθεί…”.



Τι αποκάλυψε στους Πυροσβέστες

Όπως είπε στους διασώστες, πρόλαβε να βγει από το ΙΧ που οδηγούσε, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού, που φαίνονται στο παραπάνω βίντεο. Ο οδηγός μάλιστα επέστρεψε στη Βέροια για να ειδοποιήσει την οδική βοήθεια, χωρίς να ενημερώσει την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Έτσι βρισκόταν εν αγνοία του, σε εξέλιξη, ένα θρίλερ στο σημείο, με τους διασώστες να ψάχνουν για ώρες να τον βρουν.

Όταν επέστρεψε στο σημείο για να βρει και εκείνος το όχημά του, οι Πυροσβέστες διαπίστωσαν έκπληκτοι, ότι ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν. Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει μετά από ειδοποίηση αυτόπτη μάρτυρα.

Όπως ανέφερε, είδε το αυτοκίνητο να προσπαθεί να περάσει την κοίτη του ποταμού αλλά το παρέσυρε η μεγάλη πίεση του νερού. Ξαφνικά όπως είπε, το ΙΧ χάθηκε από το οπτικό του πεδίο και από εκείνη τη στιγμή δεν το είδε ξανά…

11 σχόλια:

  1. Παληκαρια, ποτε δεν φταινε οκ "βλακες" αυτοί ετσι γεννηθηκαν. Εμεις και οι Αρχες φταιμε. Βαλτε τον να πληρωσει για την κινητοποιηση, ωστε να μην το κανει κανεις αλλος. Αν δεν τον χρεωσουν τα εξοδα τοτε καλα να παθουν οι πυροσβεστες και οσοι τον αναζητουσαν. Μηπως πρεπει να επεμβει Εισαγγελεας για να φοβηθουν οι "βλακες" και να κανουν τη δουλεια τους οι αλλοι ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την φράση "εν αγνοία" του μαλλον δεν την διαβάσατε καθόλου. Που να γνωρίζει ο άνθρωπος ότι τον ψάχνουν?!Έκανε ότι νόμιζε σωστό πάνω στην τρομάρα του. Εύκολα κρίνουμε κάποιον χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά δεν σκεφτόμαστε ποτέ ότι και εμείς σε αντίστοιχη θέση μπορεί να μην αντιδράσουμε όπως ένας άνθρωπος που βλέπει το συμβάν από τον καναπέ του και δεν το ζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην κάνει κανεις άλλος τι;σε κατάσταση σοκ όταν βρεθείτε εσείς σε αναλογη κατάσταση που δεν σας το εύχομαι λόγω προφανώς υψηλού iq να τρέξετε πρώτα στις αρχές κα μετά στους δικούς σας
    Το σχόλιο σας είναι επιεικώς απαράδεκτο και κακόβουλο αλλά πολύ εύκολο από τον καναπέ του σαλονιού σας να κρίνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρευτειτε, ο σοκαρισμενος και "εν αγνοία" "ανοητος" δεν σκευτικε οτι αναστατωσε ολοκληρο κρατικο μηχανισμο, αλλα σκευτικε να μη χασει την ασφαλεια του αυτοκινητου του. Ντροπη σας ψευτες. Αλλα ετσι ειναι οτι σας βολευει. Να εφαρμωστει ο νομος, χωρις χαρες. Για να βαλετε μυαλο και εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υποδείξεις σας περί μυαλού και σας ευχαριστούμε για τους χαρακτηρισμούς σας αλλά με ποιον τρόπο μας βολεύει εγώ προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω. Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχασε την ασφάλεια του αυτοκινήτου του ο άνθρωπος γιατί μετά από τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του η απώλεια της ασφαλείας θα ήταν το χαριστικό χτύπημα της μοίρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει δεν πήγε εν αγνοία του το ποτάμι εκεί που κοιμόταν. Εν γνώση του μπήκε αυτός μέσα στον χείμαρρο και ναι θα πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις όταν από αμέλεια μας κινητοποιουνται οι αρχές για οποιονδήποτε λόγο. Σαφώς λυπάται κανείς για ότι έζησε αλλά υπάρχει και ευθύνη την οποία πάντα αναζητούμε στην Ελλάδα για ότι συμβαίνει αλλά δυστυχώς μόνο στους άλλους και όχι στον εαυτό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποτάμι προφανώς δεν ήταν σε αυτήν την κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες. Από εκεί περνάνε καθημερινά αυτοκίνητα. Έτσι έγινε γιατί έσπασε το "φραγμα ξύλων" που είχαν φτιάξει και έτυχε εκείνη την ώρα να περνάει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Εγώ δεν είδα πουθενά τις αρχές να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει κάτι για εκείνο το σημείο εφόσον περνάνε καθημερινά αμάξια όπως προείπα.

      Διαγραφή
    2. Ξεκάθαρα είσαι από αυτούς που ψάχνεις την ευθύνη στους άλλους. Εσύ δεν φταις ποτέ.

      Διαγραφή
  7. Ποιος φταιει;;; Καταρχην ο ιδιος, κατοπιν η Αυτοδικοικηση. Γιατι;;; διοτι η συνηθεια ειναι ενα φαινομενο και χαρακτηριστικο του καθε ατομου που κανει συγκεκριμμενη διαδρομη. Συνεπως οι Αρμοδιοι η πρπει να τον κλεισουν η να κανουν σωστες, στηβαρες υποδομες, εφοσον χρησιμοποιειται νομιμα.. τα αλλα ειναι να περναει η ωρα και να εχουμε κουβεντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καμια δημοσια αρχη θα επεμβει για να χρεωσει τη δαπανη ; Αν οχι, τοτε παλι ψηφοθυρικα λειτουργουν και θα πρεπει να το λαβουμε σοβαρα υπ οψην μας και αυτο στις εκλογες που ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως ηταν πιττα ο θοδωρης και φοβηθηκε τυχον αλκοοτεστ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ