Quantcast

http://picasion.com/

Παράπονα της αγοράς για τις εκδηλώσεις στην Ελιά

Έντονα παράπονα εκφράζονται τις τελευταίες μέρες προς πάσα κατεύθυνση από πολλούς επαγγελματίες της αγοράς της Βέροιας για τη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων – συναυλιών στην πλατεία Ελιάς. Οι επαγγελματίες διαμαρτύρονται για δύο κυρίως λόγους. Αφενός γιατί
όπως λένε οι εκδηλώσεις ερήμωσαν την αγορά της πόλης και διοργανώθηκαν σε κρίσιμες ώρες και μέρες για τον τζίρο και την επιβίωση των επιχειρήσεων και αφετέρου γιατί όλες οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν στην Ελιά με αποτέλεσμα να μην ωφελείται το σύνολο της πόλης, αλλά μόνο συγκεκριμένες επιχειρήσεις που τυχαίνει να γειτνιάζουν με την περιοχή. Είναι χαρακτηριστική πάντως η γενική δυσαρέσκεια καθώς το θέμα αυτό κυριάρχησε στις συζητήσεις της «πιάτσας».

65 σχόλια:

  1. Ναι σωστά, οι συναυλίες έπρεπε να γίνουν μέσα στα στενά της αγοράς που χωράει πιο πολύς κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει και άλλους χώρους η Βέροια εκτός από την Ελιά για εκδηλώσεις.. Υπάρχει και η πλατεία ωρολογίου και η πλατεία Αγίου Αντωνίου.. αλλά εκεί τα μαγαζιά δεν ψηφίζουν Βοργιαζίδη, ούτε πίνουν εκεί καφέ η Νανά του πολιτισμού και ο Κωστάκης ο γραμματέας του δήμου..

      Διαγραφή
  2. Η ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΞΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακοινώσεις δεν βγάζει!! Να κουτσουμπολεύει την αγορά και τον κόσμο στις καφετέριες ξέρει να το κάνει!!

      Διαγραφή
  3. Είναι αλήθεια ότι ο Βοργιαζίδης πρέπει να ξοφλήσει τα προεκλογικά του γραμμάτια σε επιχειρήσεις της περιοχής; Σε επιχειρηματίες που το παίζουν δεξιοί παραμυθιάζουν τη Νέα Δημοκρατία ενώ στήριζαν αυτόν τον πολιτικά άχρηστο; Να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε.. Η Πλιάτσικα του εμπορικού συλλόγου είναι μαριονέτα μην περιμένετε αντιδράσεις.. Όλη η Βέροια διαμαρτύρεται.. Ευτυχώς που υπάρχουν η Δράμα, η Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα και πάμε να χαρούν Χριστούγεννα τα παιδιά μας.. Αφήνουμε την Βέροια στο κιτσαριό της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρήκαν πολύ τα παιδιά στη Δράμα;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21 Δεκεμβρίου 2019 - 7:10 μ.μ.

      Εχεις πολυ φαντασια

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙΣ ΔΡΑΜΑ;;;

      Διαγραφή
    4. Ξετρελάθηκαν..Διασκεδάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε και ψωνίσαμε..Μας ρώτησαν από πού είμαστε και τους είπαμε από την Βέροια..Και όταν μας ξαναρώτησαν γιατί πολλοί βεροιώτες έρχονται στην Δράμα, τους είπαμε: έχουμε μία ανίκανη δημοτική αρχή που διώχνει κόσμο και χρήμα.. Θα πάμε τριήμερο στα Τρίκαλα και Πρωτοχρονιά και καθημερινές Θεσσαλονίκη.. Εσείς καθήστε εδώ να κάνετε παρέα με τα αδέσποτα σκυλιά που ομορφαίνουν τα πάρκα και τις πλατείες της όμορφης Βέροιας

      Διαγραφή
    5. σωστος ο φιλος!! και εγω φιλε μου εχω εδω και χρονια που δεν ψωνιζω απο την βεροια ουτε σεντ δεν θελω να αφηνω γιατι ειναι τραγικοι οι βεροιωτες! ολα κινεζικα και τουρκικα πλεον... και τα χρυσοπληρωνεις αυτη ειναι η πλακα.. προτιμω να ψωνιζω πλεον μεσω internet απο χωρες σαν την Ελβετια την Γερμανια τη Σουηδια γιατι ξερω οτι δεν θα μου πουλησουν τη μουφα για γνησιο! οσο για τις εξοδους μου και παλι προτιμω να αφηνω τα λεφτα μου στην ομορφη Θεσσαλονικη που εχει τα παντα παρα εδω στους μπουρτζοβλαχους που παραγγελνεις ουισκι σπεσιαλ και σου φερνουν πατατακια απο τα lidl... ελεος!!

      Διαγραφή
    6. εαν σας γεμιζουν τοσο πολυ τα "ΦΑΓΑΜΕ - ΗΠΙΑΜΕ - ΨΩΝΙΣΑΜΕ" καλα κανατε ρε παιδια αλλα μαλλον δε θα "ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ" και παλι σε 1-2 μερες θα θελετε και ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ. αυτο ειναι το προβλημα και οχι η "ομορφη Βεροια".
      φυσικα και αυτα χρειαζονται ( με μετρο) αλλα να μη γινουν στοχος ζωης και λογος αναμονης εορτων.

      Διαγραφή
    7. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ...ΠΑΡΙΣΙ!!
      ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ

      Διαγραφή
    8. Να υποθέσω ότι ο τυπάκος που αλλού τρώει και αλλού πάει και το δίνει είναι δημόσιος υπάλληλος. Αν ήσουν ελεύθερος επαγγελματίας θα το σκεπτόσουν διαφορετικά!

      Διαγραφή
    9. Μην είσαι σίγουρος, εγώ είμαι δημόσιος και ψωνίζω από τη Βέροια, γιατί θέλω τα παιδιά μου να μείνουν και να εργαστούν εδώ. Όμως γνωρίζω κάποιους που ενώ έχουν εδώ επιχείρηση, ψωνίζουν από το διαδίκτυο για καλύτερες τιμές, κοιτώντας μόνο την πάρτυ τους και το συμφέρον τους, αγνοώντας τις συνέπειες που θα φέρει μακροχρόνια στην αγορά της πόλης. Ο αιώνιος Έλληνας πονηρός παρτάκιας.

      Διαγραφή
  4. Να κάτσουν στα αυγά τους! Τόσο καιρό τα μαγαζιά στην ελιά έχαναν κόσμο και κέρδισαν τα μαγαζιά στην αγορά που από αγορά έγινε πεζόδρομος με καφέ και η πόλη φαινόταν έρημος Σαχάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πηγαίνετε στην οδό που μένει ο Βοργιαζίδης να δείτε πως στόλισε το σπίτι του και την πολυκατοικία που μένει.. Μεγαλεία για τον εαυτό.. Όλες οι συνοικίες της Βέροιας είναι στο σκοτάδι..Τόση ξεφτίλα μόνο η Βέροια..Να τον χαίρεται η Μπατσαρά που τον στηρίζει.. το δίδυμο της συμφοράς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη τα πολλα λαμπιονια, αστερακια, αι- βασιλακια, ελαφακια, ελατακια, τριγωνακια κτλ ειναι μεγαλεία ε;;;;
      θελουμε και εμεις ε;;;;
      α ρε ελληνα που μας εχουν φτασει τη φτωχη μας κριση.
      αλλα εχει και χειροτερα! εχει και πιο χαμηλα!

      Διαγραφή
  6. ..."ΣΤΟΛΙΣΜΑ"...ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νανά.... το μεγάλο κεφάλι της ΚΕΠΑ!!!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΗΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΒΡΕΙΚΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΣΤ ΠΑΖΑΡΙ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να μη γίνεται τίποτα και πουθενά ώστε να μη μαλώνουμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τρώγεστε με τα ρούχα σας, ότι και να πούμε η Ελιά είναι η κεντρικότερη πλατεία της Βέροιας, όμως και στην Ιπποκράτους γίνονται εκδηλώσεις και στην πλατεία Δημαρχείου. Βέβαια λίγο περισσότερος στολισμός της πόλης θα ήταν καλός. Άλλα θα μπορούσαν και οι κάτοικοι να στολίσουν τα μπαλκόνια τους και ν' αφήσουν αυτοί πρώτα τη μιζέρια. Όσο για τα εμπορικά αν οι πολίτες έχουν χρήματα υπάρχουν πολλές ώρες που μπορούν να ψωνίσουν και δεν τους φταίνε οι εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας ψάξουμε (ρωτήσουμε) στον εαυτό μας τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε τόσο πολύ το "λαμπάκι" και το "ξωτικό" τύπου Δράμας, Τρικάλων κτλ, για να νιώσουμε τα Χριστούγεννα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για την πλατεία Ρακτιβάν συμφωνώ, για την Αγίου Αντωνίου όχι και τόσο γιατί τη θεωρώ μικρή για τόσο μεγάλο event αλλά τέσπα. Αλλά και στη Ρακτιβάν να γινόταν το event, πάλι τα ίδια θα έλεγαν. Δε νομίζω ο κόσμος μετά από συναυλία να πήγαινε για ψώνια στην αγορά. Όσο για τις καφετέριες δε νομίζω να μην είχαν κόσμο, όλο το χρόνο γεμάτες είναι. Σιγά να μην ήταν έρημες η Ιπποκράτους και η Προφήτη Ηλία. Άρα μου λες ότι το event έγινε εκεί μόνο και μόνο επειδή οι πολιτικοί της πόλης μας πίνουν εκεί τον καφέ τους; Εγώ νόμιζα ότι έγινε εκεί γιατί είναι το μεγαλύτερο ανοιχτό και κεντρικότερο σημείο της πόλης. Υ.Γ. η Νανά και ο Κωστάκης δεν ξέρω ποιοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τεσπα τι σημαίνει ρε φίλε; Ενώ γράφεις ωραία και χωρίς ορθογραφικά λάθη, αυτό το τεσπα που χρησιμοποιούν πολλοί, με ξεπερνά.

      Διαγραφή
  13. Βεροιωτες, οι περισσότεροι μια ζωή γκρινιάρηδες και μίζεροι... Δεν σας ευχαριστεί τίποτα, μόνο ο παράς και να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. ..Κρυφό κοιτάτε από τα μαγαζιά ποιος μπαίνει να ψωνίσει απέναντι από εσάς, τι σακούλα κρατάει ή γιατί πίνει καφέ σε άλλη καφετέρια και τον βρίζετε...όλο το χρόνο ο κόσμος μέσα στην αγορά βρίσκεται στα μαγαζιά σας και στις καφετέριες σας αλλά δεν χορταινετε, μονοφαγαδες. Ευτυχώς η νέα γενιά δεν σας μοιάζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά..Η νέα γενιά φεύγει από την Βέροια.. ψωνίζει από το ίντερνετ ή την Θεσσαλονίκη, διασκεδάζει σε άλλες πόλεις, ταξιδεύει και ονειρεύεται σε άλλους τόπους..Σε πέντε χρόνια η αγορά της Βέροιας θα είναι παρελθόν.. Με διοικήσεις μαριονέτες σε δήμο, εμπορικό σύλλογο και επιμελητήριο μην περιμένετε πρόοδο.. πάρτε αγκαλιά τα αδέσποτα και αρχίστε να κλαίτε..φουρειρες

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά τα είπες,μπράβο.

      Διαγραφή
  14. Να κάνουμε συναυλίες στο τσερμένι και στα παπάκια για να ησυχάσουν κάποιοι.Ρε είστε σοβαροί;;;;Μπράβο στο δήμο και στην περιφέρεια για τς εκδηλώσεις. Ανέκαθεν η πλατεία Ελιάς ήταν σήμα κατατεθέν της πόλης και λογικό αρκετές εκδηλώσεις να γίνονται εκεί. Τώρα αυτά για τον Κώστα και την Νανά είναι μικροπρέπειες. Καλά Χριστούγεννα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Κ@Λ@ΧΤΥΠΑ ΤΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΤΟ ΙΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ;; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΝΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΡΕ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΑ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΠΙΔΑΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μια αλλη εκδοχη ειναι: αν οι βεριωταδες ειχαν στο γιδα (καμπο βεροιας) ζα, ζωα βρε, κεφαλαιο και είχαμε υπο κατασκευση 15-20 οικοδομες δεν θα γκρινιαζε κανεις. ανταυτου γκρινιαζουν επειδη καθονται και τρωνε απο τα ετοιμα του μπαμπα του παπου και του προπαπου.
    ΥΓ δήμαρχε και συνδημότες κάτι που γίνεται με όρεξη ακτινοβολεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η αγορά δεν στολίστηκε.... γιορτές χωρίς λαμπάκια δεν παίζει....32000€ ξοδεύτηκαν για δύο καλλιτέχνες για να μας διασκεδάσουν από 2 ώρες ο καθένας ...καλό και αυτό αλλά λίγο...και οι επαγγελματίες τέτοιες μέρες θα δουλέψουν η Βέροια ξένο χρήμα δεν έχει αν δεν γίνουμε και λίγο τοπικιστικές να βοηθάει ο ένας τον άλλον και οδοντογλυφίδες από Θεσσαλονίκη θα περνούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν λέω;;; Αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο της Δράμας και των Τρικάλων στη πόλη μας θα ήταν για όλη τη πόλη καλό αλλά αυτά τα πράγματα για να γίνουν θέλουν πρώτα ανοιχτά μυαλά και όχι μικροσυμφεροντα!!! Όσο γιατρούς που δεν στηρίζουμε την αγορά της Βέροιας τίποτα άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι που μόνο θεωρία είναι εκ του ασφαλούς!! Για βγεστε λίγο έξω να δουλέψετε να δείτε ρε τεμπέληδες!! Όσο για της εκδηλώσεις και την αγορά μια σοφή παροιμία λέει::: Την κοντή την πο.....σα οι τρίχες την φτενε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μπορει να εχουμε παντα και σε καθε πολη απο μια "ΔΡΑΜΑ". ο πρωτος που ρισκαρει σε μια τετοια ιδεα κερδιζει . οι αλλοι απλα των κοιταζουν. ή βαζουν το μυαλο τους να βρει κατι αλλο σε διαφορετικο τομεα.

      Διαγραφή
    2. δημοσιος υπάλληλος22 Δεκεμβρίου 2019 στις 5:37 μ.μ.

      Ανοιχτό μυαλό έχεις δίκιο, για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι.

      Διαγραφή
  20. Διάβασα με πολύ προσοχή το αρχικό κείμενο και τα σχόλια που ανήρτησαν οι αναγνώστες του..Ο καθένας από την πλευρά του πιστεύει ότι έχει δίκιο και δεν θα μπω στη διαδικασία να αντιδικίσω με κανένα..
    Καμμία δημοτική αρχή δεν είναι υποχρεωμένη από κάποιο νόμο, περίοδο εορτών, να στολίζει δρόμους και πλατείες..
    Στα πλαίσια όμως της ενίσχυσης της τοπικής αγοράς, της αξιοποίησης του τοπικού πλούτου είτε αυτός είναι σε παραγωγικό μοντέλο είτε σε τουριστικό, είθισται να σχεδιάζονται δράσεις, εκδηλώσεις και γιορταστικά δρώμενα ώστε ένας τόπος να γίνεται ελκυστικός και για τους δικούς του κατοίκους και για ξένους..
    Ο δήμος Βέροιας παρότι το επιθυμεί αυτό, πιστεύω ότι δεν το πετυχαίνει γιατί το σχεδιάζει λάθος.. Τέτοιες δράσεις χρειάζονται πολύ σχεδιασμό, ανθρώπους με φαντασία και όχι ανθρώπους που απέδειξαν τόσα χρόνια ότι έχουν κοντόφθαλμη οπτική γωνία..
    Χρειάζεται ανθρώπους που να γνωρίζουν τις νέες τάσεις στην αγορά, να έχουν ιδέες που να καλύπτουν όλα τα ηλικιακά γούστα ώστε όταν ανακοινωθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις να μην έχουν λόγο να φύγουν από τον τόπο τους..και όχι να χαίρονται που φεύγουν..
    Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται η δημοτική αρχή ανεξαρτήτως της κουλτούρας της, να βρει ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν αυτό και να συνεργαστεί μαζί τους χωρίς κολλήματα, αν θέλει να φέρει και να κρατήσει κόσμο τα Χριστούγεννα, τις Απόκριες, το Πάσχα..
    Οι κρίσεις και τα επικριτικά σχόλια κατά ανθρώπων πολιτικών και επιχειρηματιών με υπονοούμενα δεν συμβάλλουν στην προόδο και όποιος ξένος στον τόπο μας τα διαβάζει αυτά γελάει μαζί μας..
    Αν ζηλεύουμε τις άλλες πόλεις ας μάθουμε πως το κάνουν και ας κάνουμε εμείς κάτι καλύτερο. Όταν θα καταφέρουμε Τρικαλινοί και Δραμινοί να έρθουν εδώ τότε θα έχουμε πετύχει..
    Μέχρι τότε ας γιορτάσει ο καθένας όπως γουστάρει χωρίς πικρίες και κακεντρέχεια..

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους
    Βασίλης Σαρρηγιαννίδης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ";;;; ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕ.Σ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΣΕΛΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ(;;;) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ;;;) ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ;; ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ. ( ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΚΤΛ) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΡΑ....ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ( ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ;;) ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ-ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
      ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ Ή ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ - ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΤΛ ΚΤΛ

      Διαγραφή
    2. Δηλ. Εσενα. Ασε μας ρε Βασιλη. Καλα εισαι εκει που εισαι.

      Διαγραφή
  21. Ψωνίστε από το ιντερνετ και από τη Θεσσαλονίκη και μετά ζητήστε δουλειά για τα παιδιά σας από τις επιχειρήσεις της Βέροιας... Η πόλη είναι σαν μια λίμνη που έχει τρύπα και χάνει νερό. Κάποια στιγμή θα στερέψει... Οι δε επιχ/σεις της πόλης καλά είναι να ενημερώνονται καθημερινά για την τιμολογιακή τους πολιτική και να μην εφησυχάζουν. Καλώς ή κακώς η τιμή παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και είναι πλέον το απόλυτο κριτήριο. Η ποιότητα σε περιόδους κρίσης περνά σε δεύτερη μοίρα από τον καταναλωτή, καθώς ξέρει... αλλά δεν μπορεί.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο όπου γουστάρουμε θα ψωνίζουμε ρε φίλε , δεν κατάλαβα δηλαδή, να μας πιάνεται τον κώλο όλοι οι απατεώνες με το έτσι και θέλω; ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που ψάχνουνε τα παιδιά μας στην Βέροια δηλαδή καφετέριες και γυράδικα γελάνε και οι πέτρες με αυτά που λέτε.

      Διαγραφή
  22. Αυτό που αντιλαμβάνομαι από τα ως άνω σχόλια, είναι ότι προφανώς υπάρχει μια συσσωρευμένη δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στη δημοτική αρχή του Βοργιαζιδη και της συμπράξασας Μπατσαρά για τον γενικότερο τρόπο με τον οποίο ασκούν εξουσία και αντιμετωπίζουν τους δημότες, η οποία εκφράζεται με αφορμή την για άλλη μια φορά αδιαφορία τους απέναντι στις ουσιαστικές ανάγκες των δημοτών.
    Η ελπίδα και η αναγέννηση του Δήμου μας δεν μπορεί να έρθει μέσα από πρόσωπα που διοικούν ανεπιτυχώς την πόλη επί δεκαετίες είτε μέσα από πρόσωπα που πλασάρονται ως καινούρια (σχεδόν στα εβδομήντα τους), ενώ έχουν υπάρξει αντιδήμαρχοι στο παρελθόν με τον σημερινό δήμαρχο.
    Το ίδιο και στο μέλλον πρόσωπα που τώρα συμπράττουν στη παρούσα διοίκηση ως αντιδήμαρχοι, δεν είναι δυνατόν να εμφανισθούν ως νέοι σωτήρες.
    Καλά Χριστούγεννα
    Πόπη Δεμερτζίδου-Παπαγιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να σε θέλουν και οι δημότες....

      Διαγραφή
    2. οποίος και να βγει, ο σιχαμένος στρατός χωρίς καθήκοντα- αρμοδιότητες θα κάνει κουμάντο και οποίος φέρει αντιρρήσεις, κώνειο και σταυρό.

      Διαγραφή
    3. Αυτο που αντιλαμβανεσαι ειναι οτι δεν αντιλαμβανεσαι οτι αυτους τους δυο τους εξελεξε προσφατα ο κοσμος ενω το δικο σου τον εστελε ..... Γι αυτο και εφυγε νυχτα. Αντιλαμβανομαστε ολοι την δυσαρεσια σου, αλλα μη θες να αλλαξεις το εκλογικο αποτελεσμα απο τωρα. Δες τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως θα ηθελες. Οσο για το μελλον ο κοσμος θα βρει το δρομο του και χωρις τις ανασφαλειες σου.
      Καλες γιορτες.

      Διαγραφή
    4. Προφανέστατα η ανασφάλεια όλη είναι δική σας από την εκδηλωθείσα απογοήτευση του κόσμου... Όσο για... τη νύχτα, αυτή σκεπάζει τις πράξεις σας και την... επώνυμη ανωνυμία σας!!!
      Είμαστε παρόντες, έχουμε επαγγελματική υπόσταση και μιλάμε επώνυμα στο φως της ημέρας"!!!
      Νύχτα και σκοτάδι είναι αυτό που βιώνει η Βέροια από μία " βολεμένη κάστα ".

      Διαγραφή
    5. Κοιτα την ουσια, την αληθεια και ασε τα επωνυμα και τα ανωνυμα, αυτα σας "φαγανε" δεν το καταλαβες ακομη ;

      Διαγραφή
    6. Οι εκλογές τελείωσαν. Ανώνυμοι και επώνυμοι τα κάνατε σαλάτα.
      Παρκινγκ-αδεσποτα-φουρειρα
      Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα

      Διαγραφή

  23. Ετσι ακριβως..κανενας δημος δεν ειναι υποχρεωμενος να στολιζει τον δημο υου να πληρωνει 32000 χιλιαρικα για δυο αμφιβολου ποιοτητος καλιτεχνες ,και να αφηνει τους δρομους σαν βομβασδισμενους οπως τα φαναρια της κυπρου που σου φευγουν τα σφραγισματα ,ο περιφερειακος κ.α αει να χαθητε ταγαρια που θελετε και ποιοτητα ζωης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιοτητα ζωης θελουμε και πρεπει να εχουμε. η ποιοτητα δεν περναει αναγκαστηκα μεσα απο τα "αστερακια και τα κερακια". βεβαιως δεν πρεπει να ξοδευονται ασκοπα χρηματα απο το δημο αλλα να κλεινουν "τρυπες" και προβληματα σε εναν δημο μιας χωρας που ειναι και θα ειναι σε οικον. κριση για πολλα χρονια ακομα. φανταζεται κανεις πως η κριση περασε επειδη αλλαζουν οι κυβερνησεις;;;;

      Διαγραφή
  24. δε κοιταμε που ο Ερντογαν φορτωνει τα κανονια στις φρεγατες του, εμεις θελουμε περισσοτερο ρουντολφ και ξωτικα ε;;;;
    α ρε ελληνα ποτε θα βαλεις μυαλο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε πιάνεις Ν Θα γίνουν του χρόνου οι εκδηλώσεις κουίζ.????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μια ζωη μίζεροι είμαστε στη Βέροια! Να μην γίνεται τιποτα για να μην μαλώνουμε!Ακούσατε στη Νάουσα που τραγούδησαν οι αδελφοί Τσαχουρίδη στην πλατεία Καρατάσου να διαμαρτύρονται οι έμποροι της, κι εκεί "στενής", αγοράς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για αυτό δεν θα γίνουμε ποτέ πόλη καραγκιόζηδες που ακόμα και η Νάουσα που είναι μια πλατεία και 3 καφετέριες είναι 20 φορές πιο οργανωμένη και διαφιμισμενη από εμάς τους βλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Από τις 5 Δεκεμβρίου ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Νάουσα και ο δήμαρχος της ο Καρανικόλας είναι κάθε μέρα στην αγορά και στις εκδηλώσεις.. Στην Βέροια που τον ιδατε τον βοργιαζίδη να είναι ή κάποιο αντιδιμαρχο; Όλοι εξαφανισμένοι οι παρτακιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είναι βασικό να ξεχωρίσουμε δύο πράγματα!!! 1) Στολισμός της πόλης τοπικού χαρακτήρα έτσι απλά για να νιώσουμε Χριστούγεννα και 2) Χριστούγεννα ως επιχειρηματική δραστηριότητα με έντονο στολισμό της πόλης (κατ' ουσία επένδυση αρκετά μεγάλη) με σκοπό την προσέλκυση κόσμου από τις γύρω πόλεις, με οργανωμένο σχεδιασμό πενταετίας καθόσον δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κέρδος τα πρώτα τουλάχιστον δύο χρόνια. Αφού λοιπόν αποφασίσει ο Δήμος τι θέλει να κάνει θα πρέπει να το σχεδιάσει και να το υλοποιήσει. Δυστυχώς αυτό που κάνει έως σήμερα ο Δήμος είναι κάτι ενδιάμεσο με θλιβερά αποτελέσματα. Έχει λοιπόν έναν καχεκτικό θλιβερό στολισμό της πόλης, ο οποίος στολισμός δείχνει ακόμα πιο θλιβερός αν τύχει και επισκεφθεί κάποιος άλλες πόλεις οργανωμένες και ταυτόχρονα κάνει κάποιες υπερβολές τύπου Μουζουράκη και Φουρέιρα με μεγάλο κόστος. Οπότε αγαπητέ κύριε Δήμαρχε ή αποφασίζετε και σχεδιάζετε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης επιχειρηματικά με σκοπό το κέρδος απευθυνόμενοι σε άτομα που γνωρίζουν και όχι στην κάθε μια που βολικά κάθισε στο Δήμο, ή συνεχίζετε στον ελλειπή στολισμό και περιορίζετε τα έξοδα σε τοπικά συγκροτήματα για την μουσική επένδυση της πόλης, παραδοσιακά και μη. Να είστε σίγουροι πως το γεγονός ότι είμαστε δίπλα σε μια τόσο μεγάλη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη και ενώ αντιμετωπίζεται από πολλούς η θέση αυτή ως μειονέκτημα, με την σωστή οργάνωση η Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει πλεονέκτημα μια και θα έχουμε πολλούς επισκέπτες από εκεί. Καλά Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγώ πέρασα καλά και με Φουρέιρα και με Μουζουράκη.Η συμμετοχή του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας αποδεικνύει το ορθόν του πράγματος.Εκτος από τα ξενοδοχεία και τις ταβέρνες,υπάρχουν Χριστούγεννα και για τα νέα παιδιά της πόλης,οπότε δε έχουμε σα σημείο αναφοράς Τρίκαλα Δράμα μόνο.Ψιλο κακόγουστο αυτα τα σπιτάκια έξω από το δημαρχειο, τουλάχιστο δε ξοδεύτηκαν χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα σπιτάκια στο δημαρχείο ξοδεύτηκαν 75000 ευρώ

      Διαγραφή
  31. Η πιο ωραία εκδήλωση ήταν το παγοδρόμιο.Για μικρούς και μεγάλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μηδέν η Βέροια. Ο στολισμός μοιάζει λες και τον βάλανε για να υπάρχει. Είναι δυνατόν να μην διοργανώνει ο Δήμος σωστές εκδηλώσεις σε περίοδο Χριστούγεννων;; Βάλτε μουσική παντού, μοιράστε στον κόσμο γλυκά, κρασί, βάλτε στολισμό σε γωνίες μέσα στους πεζόδρομους όπου ο κόσμος θα μπορεί να φωτογραφιζεται. Η πόλη πρέπει να κρατηθεί φρέσκια και λαμπερή, όχι πρόχειρη με τρενάκια και κακόγουστους στολισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ama grafate me onoma kai epitheto oute 5 sxolia den tha ixe..
    Piso apo tin anonimia omos ine eleutheros o kathenas na grapsi tin malakia tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίδι Danos damianidis δεν έμαθες να γράφεις ελληνικά;

      Διαγραφή
  34. Ο κατήφορος της Βέροιας δεν έχει σταματημό. Κάποτε αυτή η πόλη είχε δόδεκα ομάδες που έπεζαν σε μεγάλες κατηγορίες, στην Α' και Β' Εθνική στο πωδόσφαιρο, ανδρικές και γιναικίες στο χαντομπολ, στο μπάσκετ στο βόλει. Δεν προλάβενε ο κόσμος να πηγαίνει στα γήπεδα και στις εκδηλώσεις. ¨ηταν όμως και θέμα παραγόντων που έβαζαν λεφτά και θέμα τοπικών αρχών που ήταν στο πλευρό τους. Τώρα μιζέριαααααααα, άνθρωποι περπατάνε στους δρόμους με σκιμένα κεφάλια. Γιατί ο προκομένος δήμαρχος δεν βγαίνει στην πόλη να μαζέψει λεφτά να σώσει τον ιστορικό Φίλιππο στο χαντομπολ, όπως τότε ο Σκουμπόπουλος δήμαρχος μάζεψε λεφτά και δήλωσε συμμετοχή στην Β΄εθνική η Βέροια; Τα ξεχάσατε αυτά φασουλονταβάδες; Μίζεροιιιιιιιιιι, οι μισοί ψωνίζετε μέσα από το ιντερνετ και σε λίγο καιρό θα κλίσουν και τα υπόλιπα μαγαζιά.. Θα κάθεστε και θα κυνηγάτε μύγες μαζί με τον ανίκανο δήμαρχο σας!! Τον κιμισμένο.. Δήμος με ιστορική έδρα την Βεργίνα και αντί να ξεσηκώσετε εσείς την Ελλάδα όλη καθόμασταν και κοιτούσατε. Ουυυυυυυ. Η ιστορική και η ωραία Βέροια. Όταν λέτε περίφανοι οτι η πόλη σας έχει 70 εκκλησίες και είναι μικρή Ιερουσαλήμ γιατί δεν την κάνετε επίκεντρο τα Χριστούγεννα; Κιμισμένοι. Ένα ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο με γιατρούς και δικηγόρους κιμισμένους. Μόνο για τα λεφτά.. φασουλονταβάδες ου να χαθείτε ανεπρόκοποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ