Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Winter Colors: Πολύχρωμα πανωφόρια και πώς να τα φορέσεις

Φτάνει με τα μαύρα παλτό και τα μπεζ μπουφάν, ας δώσουμε χρώμα στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα! Κόκκινα, πράσινα, μοβ, μπλε, με animal prints και zebra style: τα μπουφάν τον χειμώνα μπορούν να έχουν τα πάντα και το κυριότερο, μπορούν να φοριούνται και με τα πάντα. Ένα πολύχρωμο πανωφόρι δεν
είναι ανάγκη να συνδυάζεται μόνο με μονοχρωματικά, συντηρητικά σύνολα. Υπάρχουν τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου πορτοκαλί παλτό ακόμα και με floral πουκάμισό σου και να κάνεις preppy αλλά και κομψές εμφανίσεις. Εμείς στην παρακάτω gallery σου προτείνουμε πώς φορέσεις όσα πανωφόρια σου δεν είναι μπεζ, μαύρα και καφέ. Όσα είναι χρωματιστά, τολμηρά και ιδιαίτερα. Επτά styling tips για εσένα που δεν είσαι συμβατική ούτε στον χαρακτήρα, αλλά ούτε και στην γκαρνταρόμπα σου. Γιατί κανένα κομμάτι δεν είναι αρκετά εκκεντρικό αν ξέρεις πώς, και με τι, να το φορέσεις.
Το πιο cool athleisure style, χρειάζεται ένα puffer jacket σε έντονη απόχρωση για να ολοκληρωθεί.
Αν φορέσεις ένα παλτό σε έντονη απόχρωση, όπως μοβ-πράσινο-κίτρινο, παίξει με αντίστοιχους χρωματικούς τόνους και στα υπόλοιπα κομμάτια του look.
Ένα total black σύνολο θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το printed πανωφόρι σου.
Υπάρχουν μερικοί χρωματικοί συνδυασμοί που είναι από τη φύση τους κομψοί, όπως το ροζ με το γκρι ή το μπλε με το μοβ. Αν, λοιπόν, πρόκειται να αγοράσεις ένα τέτοιο χρωματιστό πανωφόρι φρόντισε να είναι σε έναν τόνο που θα μπορεί εύκολα να φορεθεί με chic τρόπο.
Αν είσαι τολμηρή και δεν φοβάσαι να τραβήξεις τα βλέμματα, τότε το παλτό δεν χρειάζεται να είναι το μόνο χρωματιστό στοιχείο του look σου.
Ακόμα και πάνω από ένα βραδινό φόρεμα ή ένα ρομαντικό, maxi dress, το printed coat σου μπορεί να δείχνει cool και να κάνει την εμφάνισή σου κατάλληλη και για τις πρωινές ώρες.
Ένα μονόχρωμο παλτό σε κόκκινη, κίτρινη, μπλε ή κόκκινη απόχρωση συνδυάζεται αρμονικά και με animal printed κομμάτια. Για πιο rock εμφανίσεις, πρωί και βράδυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ