Ποια κάλαντα; Οικονομική Επιτροπή την παραμονή των Χριστουγέννων στον δήμο Βέροιας

Παραμονή Χριστουγέννων το πρωί συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Βέροιας. Ο πρόεδρος Στέλιος Ασλάνογλου, καλεί τα 8 μέλη της Επιτροπής, Βασίλη Παπαδόπουλο, Αλέξανδρο Τσαχουρίδη, Στέργιο Διαμάντη, Αθανάσιο Δέλλα, Αριστομένη Λαζαρίδη, Χρήστο Τσιούντα, Γεώργιο Γουλτίδη και Κωνσταντίνο Τροχόπουλο, να προσέλθουν την Τρίτη 24/12 το πρωί στις 10, όχι για κάλαντα, αλλά για να συζητήσουν τα 10 θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση ή μη της αριθμ. 49/2019 απόφασης Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (Κ.Ε.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Δήμου Βέροιας», επί του Ετησίου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ), του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (ΟΠΔ) της, έτους 2019.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Απ.Παύλου για την πιστοποίηση τους».

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Μακεδονίδος για την πιστοποίηση τους».

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας Ταχυμεταφορών (μηνών 7ος/2018 έως και 12ος/2018).

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας Ταχυμεταφορών (μηνών 1ος/2019 έως και 2ος/2019).

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας Ταχυμεταφορών (μηνών 3ος/2019 έως και 7ος/2019).

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών λόγω επανυπολογισμού του τέλους επιτηδεύματος του Β.Ρουσιάκη από βεβαιωτικούς καταλόγους παρελθόντων ετών και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.

ΘΕΜΑ 8ο Εισήγηση στο Δ.Σ. για λήψη απόφασης επί αιτήματος συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς από οφειλή του Δήμου προς την Μ.Παυλίδου.

ΘΕΜΑ 9ο Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος παγίας προκαταβολής από τον υπάλληλο του Δήμου Α.Σιδηρόπουλο.

ΘΕΜΑ 10ο Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ. 241/ΤΜ/2019 απόφασης του Μον. Πρωτοδικείου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ