Quantcast

http://picasion.com/

Οριστικό: Αυτά είναι τα ποσά για τις «de minimis»

Επιβεβαιώθηκαν οι πρωινές πληροφορίες
Στα 70€ το στρέμμα για τα ροδάκινα και στα 50€ το στρέμμα για τα νεκταρίνια, «έκλεισε» οριστικά η τιμή με την οποία θα ενισχυθούν οι αγρότες μέσω de minimis, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πρωινές πληροφορίες από τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης (δείτε εδώ σχετικά). Σε επικοινωνία που είχε ο veriotis.gr με τον πρόεδρο της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Οργανώσεων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας Χρήστο Γιαννακάκη, ο ίδιος βρισκόταν στην Αθήνα με την Υπουργική Απόφαση ανά χείρας, μεταφέροντάς την από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στον Υφυπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, ώστε να «τρέξουν» άμεσα οι πληρωμές.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στον "Βεροιώτη" για την άμεση ενημέρωσή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επρεπε να ειναι τεσσερις φορες περισσοτερα . Αυτα ειναι ψιχουλα .Ειναι σαν να σου δινουν μια φετα ψωμι και σου λενε με αυτην να περασεις εναν χρονο.Μπραβο μας* και μπραβο τους καταφεραν αντι να εχουμε γεννηση ελπιδας ( χριστουγεννα ) να κανουν τον αγροτικο κοσμο να περασουν το μαρτυριο και την σταυρωση τους. Τι περιμενουμε απο αυτους που δεν εχουν ιδεα τι ειναι να δουλευεις τα χωραφια-στα χωραφια !
    Μπραβο μας* ... που ζουμε και αναπνεουμε ακομα/που καλλιεργουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συμπιρινα στην από έξω εε? Ααα ξέχασα εμείς πήραμε λεφτά φέτος δεν έχουμε ανάγκη. 🐑🐑🐑 Συνεχιστε έτσι κ θα γίνεται η πιο γρήγορη κυβέρνηση που θα πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ