Quantcast

http://picasion.com/

Κινηματογραφική καταδίωξη στα τούνελ της Εγνατίας έξω από τη Βέροια!

Αστυνομικούς από τους νομούς Κοζάνης, Ημαθίας και Θεσσαλονίκης κινητοποίησε νωρίς τα ξημερώματα άγνωστος οδηγός ύστερα από καταδίωξη που ξεκίνησε από στα διόδια Πολυμύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr το άτομο που οδηγούσε όχημα τύπου βαν με πινακίδες Βουλγαρίας, δεν
σταμάτησε σε τροχονομικό έλεγχο στα όρια των νομών Κοζάνης - Ημαθίας. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει τρελή καταδίωξη από αστυνομικούς στην Εγνατία οδό στα τούνελ, μέχρι την Ημαθία. Το βαν κινήθηκε και στην ΠΑΘΕ περνώντας μάλιστα τα διόδια των Μαλγάρων με ταχύτητα, παραβιάζοντας την μπάρα ελέγχου. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το βαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τράπηκε σε φυγή, ενώ διεξάγονται έρευνες για τη διασταύρωση των στοιχείων του.

5 σχόλια:

  1. Από τον πολυμυλο έφτασε Βαρδάρη? Αρε Αμερική, με τι ωραιο τρόπο έχεις λύσει ορισμένα απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο.Αλλα εδώ ο αστυνομικός θεωρείται εχθρός. Όλοι νομίζουν ότι είναι Τσε και χτυπώντας τους αστυνομικούς νομίζουν οτι χτυπούν το σύστημα. Έτσι όταν ο αστυνομικός ασκεί την ελάχιστη βία θεωρείται έγκλημα.Ποιος αστυνομικός θα διακινδυνεύσει τον εμβολισμό του βαν και τον τραυματισμό των επιβατών του.Ξερει ότι μετά από αυτό θα μπλέξει με δικαστήρια κτλπ. Στην πραγματικότητα όμως το να μην το εμβολίσει-ακινητοποιησει βάζει σε κίνδυνο την ζωή όλων μας που κινούμασταν στην ΠΑΘΕ.

      Διαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη στα Μαλγαρα δεν μπορεσαν να κανουν το μπλοκο;;; Μπραβο τους μονο για τα εξαρχεια εχουν εξειδικευση φαινεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο για να κόβουν κλήσεις για παρκάρισμα στο κέντρο της θεσνικης,είναι ικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ