Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νύχτα τρόμου στη Νάουσα - Στις φλόγες τρία σπίτια τα ξημερώματα

Πολύωρη μάχη 14 Πυροσβεστών με τις φλόγες
Σκηνές πανικού επικράτησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 22/12 στη Νάουσα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτια στην παλιά πόλη. Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας ειδοποιήθηκε για
φωτιά σε κατοικίες στην περιοχή «Αλώνια» και συγκεκριμένα στις οδούς Καρατάσου και Αγίου Θεοφάνους. Έντρομοι οι ιδιοκτήτες και οι γείτονες πετάχτηκαν από τα σπίτια τους προσπαθώντας να κάνουν ότι μπορούσαν για να περιορίσουν τη φωτιά που έμενε ανεξέλεγκτη.

Στο συμβάν έσπευσαν άμεσα για την κατάσβεση συνολικά 14 Πυροσβέστες με 6 οχήματα από Νάουσα και Βέροια, όπου έπειτα από πολύωρη μάχη με τις φλόγες, κατάφεραν να περιορίσουν και να σβήσουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί και σε άλλες κατοικίες που βρίσκονταν πολύ κοντά. 

Τρεις κατοικίες, οι οποίες ήταν εφαπτόμενες, υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές από την πυρκαγιά, ενώ η μία εξ αυτών καταστράφηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς τα σπίτια εκκενώθηκαν εγκαίρως και δεν κινδύνευσε κανείς, ωστόσο οι ιδιοκτήτες αν και καλά στην υγεία τους, είναι σοκαρισμένοι. Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. 

Δείτε φωτογραφίες:






1 σχόλιο:

  1. Πετρέλαιο θέρμανσης 1,04 €.Στην τριτοκοσμική Ελλάδα του 2020 μέσα σε πόλη για να ζεσταθεί ο κόσμος καίει ξύλα,σε σόμπες ,τζάκια, καυστήρες ενώ στη Ευρώπη αυτο απαγορευεται.Κατα τα άλλα έχουμε πλεόνασμα.Αναισθησιας και υποκρισίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ