Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κλίμα χαράς και ζεστασιάς η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Θεραπευτηρίου «Ασκληπιός»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κλινικής Ψυχικής Υγείας Βέροιας - Θεραπευτήριο «Ασκληπιός», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019. Πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι των νοσηλευομένων που παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη
χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, για να απολαύσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τη χορωδία των νοσηλευομένων. Στο τέλος, μοιράστηκαν στον κόσμο τα χειροποίητα γούρια που έφτιαξαν οι νοσηλευόμενοι της Κλινικής στο «art therapy», την καθημερινή ψυχοθεραπευτική τους απασχόληση, ενώ όλοι μαζί απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμάσει ο Σεφ της Κλινικής.
Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται κάθε χρόνο από το θεραπευτήριο «Ασκληπιός» και σκοπό έχει την δημιουργία ενός κλίματος χαράς και ζεστασιάς τις Άγιες αυτές ημέρες, τόσο για τους νοσηλευομένους και τους συγγενείς τους, όσο για το προσωπικό της Κλινικής. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει θερμά τις ευχαριστίες του για τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων και εύχεται σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές με υγεία και ευημερία! Δείτε φωτογραφίες:

Θεραπευτήριο «Ασκληπιός»
ΛΑΖΟΧΩΡΙ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τ.Κ: 591 00
ΤΗΛ. 23310 78201
FAX. 23310 78222

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Θεραπευτήριο «Ασκληπιός», επισκεφθείτε το site μας:

Βρείτε μας στο facebook:

Μάθετε τα νέα μας:

Επικοινωνήστε μαζί μας:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ