Quantcast

http://picasion.com/

«Αγκυροβόλησε» στην Πτολεμαΐδα το Καράβι της Βέροιας

«Λιμάνι» στην Πτολεμαΐδα έπιασε το χριστουγεννιάτικο Καράβι των Ξωτικών που φιλοξενήσαμε πέρυσι στο πάρκο της Ελιάς. Το «Christmas Dream» όπως ονομάζεται το 16 μέτρων πειρατικό καράβι, έριξε άγκυρα στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας για όλη την περίοδο των εορτών, μέχρι και
τις αρχές του Ιανουαρίου και οι εργασίες... χτισίματος ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου. Οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας φαίνεται να ανυπομονούν να το δουν στην τελική του μορφή, με τα λαμπάκια και τα ξωτικά που τους υποσχέθηκαν οι διοργανωτές, ενώ τα τοπικά site αντλούν φωτογραφίες από την εγκατάστασή του στη Βέροια για να παρουσιάσουν στους αναγνώστες τους.
Εμείς πάλι φέτος αναμένουμε κάτι διαφορετικό από τον δήμο Βέροιας, που αυτή τη φορά θα μεταφέρει το χριστουγεννιάτικο κλίμα στην πλατεία Δημαρχείου.

3 σχόλια:

  1. νομιζω πως καραβι στολιζουν σε παραθαλασια μερη και δεντρο σε ηπειρωτικα. αρα το καραβι τι το εσυρε ως εδω? μαλλον η μιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΟΧΙ ΡΕ! ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΐΔΑ!!!
    ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΖΙΡΟ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ