Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδης: «Πολύτιμος ο βαθμός» - Αρναούτης: «Δυνατή ομάδα η Βέροια»

Μετά το ισόπαλο παιχνίδι του Ιωνικού και της Βέροιας, οι δύο προπονητές των ομάδων παρουσιάστηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και έκαναν δηλώσεις. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» Κώστας Γεωργιάδης τόνισε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ' έναν αντίπαλο που έχει κοινούς
στόχους με την ομάδα του και μεγάλη ιστορία με πολύ κόσμο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παρ' όλο τον βαθμό της ισοπαλίας, οι παίκτες μου στα αποδυτήρια ήταν στεναχωρημένοι. Τόσο στα πρώτα 20 λεπτά, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο με τις ευκαιρίες που κάναμε. δικαιούμαστε ένα γκολ και τη νίκη.  Δεν τα καταφέραμε, αλλά φεύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι πολύτιμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος». 

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ιωνικού Δημήτρης Αρναούτης είπε πως πριν από το ματς γνώριζαν πως έχουν να αντιμετωπίσουν μια δυνατή ομάδα που έχει ως βασικό της στόχο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Δείτε το video με τις δηλώσεις των δύο προπονητών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ