Quantcast

http://picasion.com/

Άναψε το Φως των Χριστουγέννων στην Κουμαριά

Το Σάββατο 21/12 άναψε «Το Φως των Χριστουγέννων» στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η Ντολιανή» σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου που παρευρέθηκαν έψαλλαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και γεύτηκαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα και κρασί. Μεγάλη ήταν η έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους αφού ξαφνικά εμφανίστηκε ο Αϊ Βασίλης που τους μοίρασε δώρα και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουμαριάς Κώστας Τζήμας.

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο τσαχουριδης πια σε όλα τα βλαχοχώρια ήταν όπου γάμος κ χαρά η Βασίλω πρώτη δεν κοιτάνε να διορθώσουν κανένα σχολείο που τα περισσότερα έχουν προβλήματα δε έχουν θέρμανση πλημμυρίζουν από τις βροχές παρά τρέχουν στα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ