Quantcast

http://picasion.com/

Φίνα και Χριστουγεννιάτικη η Κότα του Μακροχωρίου

Εσύ ακόμα δεν την δοκίμασες;
Απομένουν μόλις λίγες ημέρες για την αλλαγή του χρόνου και όλα τα μαγαζιά έχουν στολιστεί σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και ο κορυφαίος γευστικός προορισμός του Μακροχωρίου που δεν είναι
άλλος από την «Φίνα Κότα». Το ψητοπωλείο που έχει αγαπηθεί όσο λίγα την φετινή χρονιά, κατάφερε να κάνει την διαφορά, με τους λάτρεις της κότας να αποκτούν πλέον το δικό τους αγαπημένο στέκι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που καθημερινά υποδέχεται κόσμο από άλλες πόλεις και όμορους νομούς.
Το φημισμένο μαγαζί βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Μακροχωρίου (Αριστοτέλους 91 - τηλ. 2331043222) και μας προσκαλεί σ' ένα μαγικό γευστικό ταξίδι, με πολυυυυυυυυυυυυύ απόλαυση..





Χειμερινά  Σαββατοκύριακα με καλή κουζίνα και χαμόγελα; Η επιλογή είναι μία: Το ψητοπωλείο «Φίνα Κότα» στο Μακροχώρι. Μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε μεζέδες, σαλάτες, κρέατα και θαλασσινά.






Εκτός από την σπεσιαλιτέ του που δεν είναι άλλη από την κότα στην σχάρα με λευκή σάλτσα και λιωμένα τυριά, προσφέρονται σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες και παϊδάκια να γλύφεις τα δάχτυλά σου.




Και επειδή τα καλύτερα είναι για το τέλος, μαζί με το λογαριασμό, σου έρχεται ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό γλυκό. 

Και κάθε Σάββατο και Κυριακή κεμπάπ και κοκορέτσι!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ