Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

41 Αξιωματικοί αποφοίτησαν από τη Σχολή Αστυνομίας στη Βέροια

Η τελετή απονομής πτυχίων στους σαράντα ένα (41) αποφοιτούντες Αξιωματικούς, σπουδαστές του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.), Εκπαιδευτικού Έτους 2019 - 2020, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 13/12 στην αίθουσα τελετών των
εγκαταστάσεων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας που εδρεύει στο Πανόραμα Βέροιας. Οι 41 Αξιωματικοί εκπαιδεύτηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 04-11-2019 έως 13-12-2019, με σκοπό τη συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής μόρφωσης των επιτελών - στελεχών του Σώματος, τη συζήτηση και ανάλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, την έρευνα, τη μελέτη και την ενημέρωση σε σύγχρονα γενικότερα θέματα και προβλήματα, στις σχέσεις Κράτους - Πολίτη.

Σημαντικό κεφάλαιο στους κύκλους σπουδών του ΤΕΜΕΣ αποτελεί η ενημέρωση των σπουδαστών σε θέματα που αφορούν στη διοίκηση του προσωπικού, στον επιτελικό σχεδιασμό επιχειρήσεων, καθώς και σε θέματα επικοινωνίας με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Στόχος είναι η δημιουργία ικανών ηγετικών στελεχών, οι οποίοι θα συνεχίσουν να επιτελούν με αμέριστο ζήλο και ενδιαφέρον τα καθήκοντά τους ως ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι σπουδαστές του ΤΕΜΕΣ εκπαιδεύτηκαν από διακεκριμένους καθηγητές της Ακαδημαϊκής Κοινότητας - μέλη ΔΕΠ, από ειδικούς επιστήμονες, εισαγγελείς και δικαστές διαφόρων Δικαστηρίων, επικοινωνιολόγους, καθώς και έμπειρους και εξειδικευμένους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ