Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτη γενική συνέλευση των Αγροτών στη Μέση

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Μέση Βέροιας την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 7.30 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσης. Θέμα: Ενημέρωση των Αγροτών μας για τις επαφές που ειχε η Διοίκηση του Συλλόγου με τον ΥΠΑΑΤ Μακη Βορίδη και
κλιμάκια του Υπουργείου για τις αποζημιώσεις και τις ενισχύσεις των ροδακινοπαραγωγών. «Καλούμε όλους τους αγρότες του Δήμου στην συνάντηση της Πέμπτης ώστε να εννημερωθούν όχι μονο για τα μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν και τις λύσεις που προτείνονται αλλά και για να διατρανώσουμε την απαίτησή μας για άμεσες και ικανοποιητικές αποζημιώσεις και ενισχύσεις».

3 σχόλια:

  1. Χριστούγεννα κρύο σαλέπι σταφίδες παραμυθία. θα έρθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε βδομάδα συνενελευση χωρίς λόγο.. πάμε ακούμε γενικολογα και φεύγουμε πιο φτωχοί αποτι πήγαμε. Ξυπνάτε γραφικοί καταντησατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν υπαρχει τιποτα που δεν το εχουν - εχουμε πει.
    το μονο που δεν λεμε πια δυνατα ειναι το ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ. ολα τα αλλα δεν χρειαζονται. ας βρει ο καθενας αγροτης τι θα κανει στη γη του για να βγαλει κερδος. αυτα που ξεραμε για το ροδακινο εχουν τελειωσει εδω 120-12 χρονια. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ