Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από δικά μας λάθη, δεν είμαστε πρώτοι!

Και τσούπ πάει τελείωσε η χρονιά, με τη Βέροια να παίρνει πολύτιμο βαθμό μέσα στον Ιωνικό. Αν και μπορούσε τη νίκη, γιατί ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Ματς που δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν πρέπει να το χάσεις. Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση πίσω από Τρίκαλα και Ιωνικό. Το θετικό είναι ότι
και τους δύο τους έχουμε στον δεύτερο γύρο στην έδρα μας. Η ομάδα χρειάζεται δύο-τρεις καλές προσθήκες στο ρόστερ. Ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές με εμπειρία που θα προσθέσουν ποιότητα στο παιχνίδι. Κάτι σαν το πουλέν μου τον Πασά. 

Στον πρώτο γύρο έγιναν κάποια λάθη και δύο τρία αποτελέσματα που τα πληρώσαμε ακριβά. Αν δεν φέρναμε κάτι ισοπαλίες στην έδρα μας (π.χ. Θεσπρωτό) και αν νικούσαμε μέσα στον τελευταίο Ιαλυσό, τώρα θα ήμασταν πρώτοι. 

Αν, Αν, Αν... 

Κοινώς, αν το λιλί μου είχε νύχι θα ήταν δάχτυλο! 

Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε μια χαρά και στο τέλος, εμείς θα πανηγυρίσουμε την άνοδό στην Super League 2. «Βασίλισσα» του πρωταθλήματος για το 2020 θα γίνει η Βέροια. Χρόνια πολλά ρε μάγκες. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα στις γιορτές. Τα λέμε τη νέα χρονιά. Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ