Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας σε τίτλους

Με αιχμές Βοργιαζίδη κατά του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου για το ταμείο «Φιλόδημος» που χρηματοδοτεί δημοτικά έργα και είναι "μείον", ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας το απόγευμα της Δευτέρας. «Ο κάθε υπουργός θέλει να βάλει την προσωπική του
σφραγίδα» αλλά την πληρώνει η Αυτοδιοίκηση, σχολίασε. 

  • Για την παρουσία Μητσοτάκη στη Βέροια και το αν παραβρέθηκε ο Δήμαρχος και τι διεκδίκησε από τον πρωθυπουργό, ρώτησε ο Παύλος Παυλίδης. «Δεν έλαβα πρόσκληση, ούτε γραπτή, ούτε προφορική», απάντησε ο Κώστας Βοργιαζίδης.
  • Μελέτες αναβάθμισης του Φιλίππειου Κλειστού Γυμναστηρίου και του ΔΑΚ Βικέλας έχει έτοιμες ο Δήμος Βέροιας. Αναμένεται η πολιτική βούληση… άνωθεν για να χρηματοδοτηθούν μέσω ειδικού προγράμματος που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τα αθλητικά κέντρα. Οψόμεθα.
  • «Εύχομαι σε κανέναν μην τύχει να τον σέρνουν στα Δικαστήρια», ήταν η μοναδική αποστροφή του λόγου του Π.Παυλίδη αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη με τον Στέργιο Διαμάντη (δείτε εδώ). «Θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω», κατέληξε με υπονοούμενο.
  • Για τις «ύβρεις του Αντώνη Μαρκούλη» σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε λόγο ο Κώστας Παλουκίδης. «Του επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς ‘φασίστες’ και ‘νεοναζί’. Δυστυχώς, δεν έχει καταλάβει ότι όμοιοί του δημιουργούν τους φασίστες και τους νεοναζί σε αυτή τη χώρα», σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος.
  • «Ερωτήσεις για δρομάκια, λουλουδάκια και χαντάκια… λύνονται με ένα τηλέφωνο στους αρμόδιους αντιδημάρχους. Ας ασχοληθούν με πιο σοβαρά θέματα – ειδικά οι επικεφαλής παρατάξεων», είπε με νόημα ο Γιώργος Μιχαηλίδης φωτογραφίζοντας την τοποθέτηση της κ.Μπατσαρά.

Γαϊτανάκι για την «έξυπνη πόλη
»
  • Παυλίδης: «Αυτά τα ωραία που πηγαίνετε και βλέπετε στα Τρίκαλα, κύριε Καλλίστρατε, τα είχε πρώτος ο Δήμος μας. Δυστυχώς ρημάζει στα υπόγεια του δημαρχείου ο εξοπλισμός της ‘έξυπνης’ Βέροιας».
  • Βοργιαζίδης: «Περισσεύει το θράσος σας, αφού εσείς ήσασταν πρόεδρος της Αναπτυξιακής και εσείς τα εγκαταλείψατε να ρημάζουν».
  • Παυλίδης: «Πάμε αύριο κύριε Καλλίστρατε να δείτε ποιος τα άφησε να ρημάζουν».
Η συνεδρίαση συνεχίζεται με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη, μέχρι στιγμής χωρίς παρατράγουδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ