Quantcast

http://picasion.com/

«Ανατίναξε» τη Βέροια η εκρηκτική Φουρέιρα

Θεάρα - Αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμου
Με τη συναυλία της εκρηκτικής και πολύ «καυτής» Ελένης Φουρέιρα στην πλατεία Ελιάς, άνοιξε την Παρασκευή 20/12 το βράδυ το τριήμερο της 6ης Γιορτής Σοκολάτας στη Βέροια, που διοργανώνεται από την Π.Ε. Ημαθίας. Ο κόσμος πολύς και ανυπόμονος να δει από κοντά την αγαπημένη τραγουδίστρια, έφτασε από νωρίς στην Ελιά, όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλές γλυκές λιχουδιές που ετοίμασαν οι Ζαχαροπλάστες της Βέροιας, ενώ τα παιδιά είδαν τον Άγιο Βασίλη, ζωγράφισαν τα πρόσωπά τους και έκαναν χειροτεχνίες.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με μια ώρα περίπου καθυστέρηση, λόγο ενός... γλυκού ατυχήματος που συνέβη νωρίτερα στη σκηνή, όταν κομμάτια από έναν τεράστιο χιονάνθρωπο - τούρτα που είχαν ετοιμάσει οι ζαχαροπλάστες για να μοιράσουν στον κόσμο, σκορπίστηκαν επί σκηνής, με αποτέλεσμα να χρειαστεί αρκετή ώρα μέχρι αυτή να καθαριστεί προκειμένου να μη γλιστρήσει η τραγουδίστρια και το μπαλέτο της. 
Το «φαινόμενο» Φουρέιρα όμως τους έκανε όλους να ξεχάσουν τα πάντα με το που εμφανίστηκε στη σκηνή με το «Fuego» και τη γνωστή χορογραφία που τρέλανε όλη την Ευρώπη στη Eurovision, λικνίζοντας εξωπραγματικά το γυμνασμένο της κορμί και τινάζοντας τα μαλλιά της. Η εμφάνισή της συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα, ουρλιαχτά και χιλιάδες stories στα social media, ενώ ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά την πλατεία Ελιάς, τους γύρω δρόμους, τα μπαλκόνια και τα πεζούλια των μαγαζιών, όπου δηλαδή μπορούσαν να σταθούν για να απολαύσουν το θέαμα ή να ακούσουν απλά τη μουσική.
Η γιορτή σοκολάτας συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι στην πλατεία Ελιάς, με μια σειρά από δραστηριότητες, εκδηλώσεις και show και φυσικά πολλή σοκολάτα! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:























































6 σχόλια:

  1. Κατι γινεται σιγα σιγα.. Αλλα χρονια παλια δεν ειχε τιποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κερασατε τοπική παραδοσιακή ΒΕΡΓΙΩΤΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ την Φουρειρα...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο μας κόστισε η εκδήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΉΡΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΟΥΡΈΙΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, όλα χρειάζονται και οι φιλανθρωπίες και οι εκδηλώσεις. Τώρα αν επαρκούσαν τα χρήματα ή έκοψαν από αλλού είναι θέμα διαχείρισης. Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς όπως βλέπω δεν σας ενδιαφέρουν τα παιδιά της Βέροιας. Την ίδια μέρα στις 20:00 στο Χώρο Τεχνών είχε μία πολλή όμορφη εκδήλωση η Σχολή Χορού ΚΕΠΑ και η Νεανική Χορωδία ΔΩΒ. Κανένας Αντιδήμαρχος και κανένας άλλος από την Δημαρχεία δεν εμφανίστηκε να πει κάποιο καλό λόγο. Φαίνεται ως όλοι τρέχανε για τα τραγούδια της Φουρέιρα. Το ίδιο και ο "Βεροιώτης¨. Λυπάμαι πολύ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ