Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μακροχώρι

Υπό τους ήχους της φιλαρμονικής μπάντας του δήμου Βέροιας άναψε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μακροχώρι. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημαρχείου, όπου γέμισε από νωρίς με εκατοντάδες
κατοίκους και επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χριστουγεννιάτικο μπουφέ και φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη, ενώ τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε ξωτικά και νεράιδες με face painting που τους έκαναν τα κορίτσια του ΕΠΑΛ Βέροιας.
Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας Μακροχωρίου σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ, λειτούργησε και bazaar με κάθε λογής προϊόντα, διακοσμητικά, τρόφιμα και ποτά, που οργάνωσαν οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων από τα Δημοτικά σχολεία Μακροχωρίου, Διαβατού, Μέσης, Λυκογιάννης, Νικομήδειας Ταγαροχωρίου, Λαζοχωρίου, Κουλούρας, Γυμνάσιο - Λύκειο Μακροχωρίου, τα Νηπιαγωγεία Μακροχωρίου αλλά και τους συλλόγους Ποντίων Μακροχωρίου, Ντόπιων Μακροχωρίου και «Ψηφιδωτού». Τη σκυτάλη από τη Φιλαρμονική πήρε η Μπάντα Χάλκινων της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη. Δείτε φωτογραφίες:




























2 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ " ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ "ΧΑΖΑ" ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σύλλογοι απίθανη ...ο δήμος για τα πανηγύρια.σαν την οργάνωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ