Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον Σάκη Ρουβά συνεχίζει στο «Voice» ο Βεροιώτης Κωνσταντίνος Τσιμούρης

Τον «έκλεψε» από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Στη σκηνή του «The Voice of Greece» ανέβηκε χθες το βράδυ ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης, για να περάσει τη δοκιμασία των Battles. Η coach του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ανέθεσε σε αυτόν και τον συμπαίκτη του Μανώλη Μπρίμπο να
ανταγωνιστούν με το τραγούδι «Δημοσθένους Λέξις» και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησης που έτρεξαν στο πρόσωπό της από την ερμηνεία των παικτών της. Τους είπε ότι εκτός από εξαιρετικοί καλλιτέχνες είναι και δύο καλοί άνθρωποι. Τελικά, επέλεξε να συνεχίσει με τον Μανόλη. 
Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει για τον Βεροιώτη τραγουδιστή, καθώς στη διαδικασία του «steal», ο Σάκης Ρουβάς χρησιμοποίησε το κουμπί του «κλεψίματος» και πήρε τον Κωνσταντίνο στην ομάδα του, φωνάζοντας πως «Είναι φωνάρα!». Δείτε τα βίντεο με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου και το steal από τον Σάκη Ρουβά:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ