Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για φυτά ακτινιδιάς - μόνο στη Vitro Hellas

Η Vitro Hellas παράγει φυτά ακτινιδιάς από 1985 με τη μέθοδο της ιστοκαλλιέργειας. Τα φυτά διατίθενται σε γλαστράκι 2 λίτρων, είναι απαλλαγμένα το βακτήριο Pseudomonas Syringae var. Actinidia, γεγονός που πιστοποιείται μετά από ελέγχους της Διεύθυνσης Γεωργίας. Όλα τα φυτά
είναι υγιή, ελεγμένα και μπαίνουν γρήγορα στην παραγωγή (στον 4ο χρόνο είναι σε πλήρη παραγωγή). Επιπλέον, η ιδιαιτερότητα της ιστοκαλλιέργειας προσδίδει στα ακτινίδια της Vitro Hellas εξαιρετικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι ότι κάθε φθινόπωρο ρίχνουν τα φύλλα τους πιο γρήγορα από τα συμβατικά φυτά που παράγονται με μοσχεύματα. Έτσι, μειώνεται δραστικά ο κίνδυνος ζημιών από παγετό.

Από το 2007 η Vitro Hellas εισάγει και παράγει ανελλιπώς τον «Κλώνο 8» της #Hayward. Πρόκειται για έναν κλώνο ο οποίος δίνει καρπούς υψηλής ποιότητας και καλύτερη ανθεκτικότητα σε ακραίες καιρικές συνθήκες. 


Στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης και ζήτησης νέων προϊόντων, η Vitro Hellas βρίσκεται σε συζητήσεις με συνεργάτες της στο εξωτερικό για νέες ποικιλίες ακτινιδιάς (όπως τα κίτρινα και τα κόκκινα ακτινίδια) που σταδιακά καταλαμβάνουν μερίδιο της αγοράς.

Για παραγγελίες φυτών ακτινιδιάς, επικοινωνήστε:  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ