Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τυφλός ή ανίκανος;

Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα έχει η Βέροια από την διαιτησία στα Τρίκαλα. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έχασε με 2-1, ωστόσο το πρώτο γκολ που δέχθηκε ήταν από εμφανή θέση οφσάιντ. Ήταν μόλις το δεύτερο λεπτό της συνάντησης, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Την στιγμή που ο παίκτης των Τρικάλων εκτελεί το φάουλ υπάρχουν τρεις παίκτες οφσάιντ με τον επόπτη να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια ευθεία. Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε την σέντρα. Όπως είναι λογικό, η φάση αυτή έφερε την έκρηξη των ανθρώπων της Βέροιας που είδαν δια γυμνού οφθαλμού την παράβαση.
Μάλιστα, στο ημίχρονο του αγώνα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του sportrikala.gr, ο Αντιπρόεδρος της «Βασίλισσας του Βορρά» Στέφανος Αποστολίδης, μαζί με το Νίκο Νούλα, τον Κώστα Μπίκα και τον Γιώργο Μεταξά, διαμαρτυρήθηκαν έντονο ύφος προς τους διαιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ