Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η τραγουδίστρια που κλέβει την παράσταση και προκαλεί «λουλουδοπόλεμο» στη Βέροια

Όμορφη, ταλαντούχα, και με μουσικές σπουδές, η Γιώτα Ρεγγίνα, βλέπει πλέον το «άστρο» της να λάμπει στο μουσικό στερέωμα. Με καταγωγή από τα Γιάννενα και ζώντας στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια, η Γιώτα Ρεγγίνα, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι, έχοντας στο πλευρό της
κορυφαίους δημιουργούς. Σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογου και στίχους του Νίκου Σαρρή, η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, απογειώνει με τη φωνή της το «Εγώ μία μέρα», που οπτικοποιήθηκε από τον Θοδωρή Νικολάου, κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές, όπως και το χειροκρότημα, στις νυχτερινές της εμφανίσεις στο «Voice» της Βέροιας, που προκαλεί χαμό αλλά και λουλουδοπόλεμο.




Η Γιώτα Ρεγγίνα, αποτελεί αναμφισβήτητα τη νέα φωνή που θα μας απασχολήσει πολύ και στο μέλλον. Άλλωστε, συνδυάζει την άψογη σκηνική παρουσία, με το σπάνιο ερμηνευτικό ταλέντο. Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ