Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραιτήθηκε ο Βασιλείου από Αντιδήμαρχος Νάουσας

Την παραίτησή του από την θέση του Αντιδημάρχου Νάουσας υπέβαλλε το πρωί της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου ο Γιώργος Βασιλείου. Ο γνωστός δικηγόρος, με επιστολή του προς τον Νίκο Καρανικόλα εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτήν την απόφαση με τον δήμαρχο της Ηρωικής Πόλης εν τέλει να την
κάνει αποδεκτή. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο κ. Καρανικόλας: «Δέχτηκα χθες εγγράφως την παραίτηση του Αντιδημάρχου Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και ΚΕΠ, κ. Γιώργου Βασιλείου, την οποία και έκανα αποδεκτή. Σέβομαι την προσωπική απόφαση του κ. Βασιλείου και τον ευχαριστώ θερμά για την κοινή προσπάθεια, καθώς έχουμε δώσει κοινούς αγώνες τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και κατά τους πρώτους μήνες διοίκησης του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τους ίδιους αγώνες ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου».

1 σχόλιο:

  1. Ας πάει στο εργατικό κέντρο Νάουσας να προσφέρει τις υπηρησίες με τους ΚΚΕΔΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ