Quantcast

http://picasion.com/

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Αλβανίας στέκεται ο δήμος Βέροιας. Με ανακοίνωσή του ενημερώνει για τη συγκέντρωση βασικών αγαθών όπως, γάλα – νερό – τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης – είδη ατομικής υγιεινής και προσωπικής φροντίδας για τους σεισμόπληκτους της γειτονικής Αλβανίας. Όσοι
πολίτες προτίθενται να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση των παραπάνω ειδών μπορούν να απευθύνονται στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από τις 9.00 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η συλλογή ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2331078100.
Όσοι πολίτες προτίθενται να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση των παραπάνω ειδών μπορούν να απευθύνονται στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από τις 9.00 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η συλλογή ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2331078100..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ