Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στολίζεται η αγορά της Βέροιας

27 ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα. Τα περισσότερα σπίτια έχουν ήδη αρχίσει να στολίζονται, ενώ οι βιτρίνες των καταστημάτων στην αγορά της Βέροιας μπήκαν στο γιορτινό κλίμα από πιο νωρίς, στολίζοντας τις βιτρίνες τους ακόμα και από τα μέσα Νοεμβρίου. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, οι
καταστηματάρχες στον πεζόδρομο της Π. Τσαλδάρη στόλισαν με δική τους πρωτοβουλία και έξοδα όλη την οδό με πολύχρωμες ομπρέλες, ενώ σήμερα, συνεργείο του δήμου με καλαθοφόρο όχημα βρίσκεται στον πεζόδρομο της Τσούπελη για να κρεμάσει λαμπάκια και να τοποθετήσει τα γνωστά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά δέντρα - κώνους. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον άνθρωπο που αποστολή του ήταν σήμερα να ξεδιπλώσει, να ξεμπλέξει και να κρεμάσει πολλά μέτρα λαμπάκια.

Με την Black Friday μάλιστα προ των πυλών, η αγορά θα πρέπει να φορέσει τα γιορτινά της, καθώς οι καταστηματάρχες ελπίζουν σε μια τονωτική ένεση πριν τις αγορές των Χριστουγέννων και λίγο - πολύ ο στολισμός φτιάχνει τη διάθεση. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ