Quantcast

http://picasion.com/

Στα στελέχη «υψηλών επιδόσεων» ο Βεσυρόπουλος

Εξαμηνιαία αξιολόγηση των στελεχών της Κυβέρνησης είχε εξαγγείλει προεκλογικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του μεγάρου Μαξίμου, σκοπεύει να τηρήσει την υπόσχεσή του. Έτσι και με μόλις λίγους μήνες λειτουργίας
της καινούργιας κυβέρνησης, έχει ήδη αρχίσει να συγκροτείται η εικόνα της απόδοσης των υπουργών. Σύμφωνα με το παραπολιτικό ρεπορτάζ των Αθηναϊκών εφημερίδων ο Υφυπουργός οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος συγκαταλέγεται στους επιτυχημένους και αξιολογείται ως «στέλεχος υψηλών επιδόσεων». Στον «ψηλό» αναγνωρίζεται η στοχοπροσήλωση, η ετοιμότητα και η ταχύτητα υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος.

Με τις φήμες να επιμένουν για μίνι διορθωτικό ανασχηματισμό ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο, η θέση του Απόστολου Βεσυρόπουλου δείχνει ασφαλής και σαφώς ενισχυμένη από την μέχρι τώρα συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα.

Ίσως μάλιστα το υφυπουργείο να μην είναι «ταβάνι» στην πολύ επιτυχημένη μέχρι στιγμής διαδρομή του βουλευτή Ημαθίας.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ