Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι δήλωσε ο Κώστας Σκρέκας από τη Βέροια για ΕΒΖ, νέα ΚΑΠ και αγροτικά φωτοβολταϊκά

«Τα φουγάρα της ΕΒΖ θα ξεκινήσουν να καπνίζουν τον "λευκό" καπνό - 15ετή δάνεια για αγροτικά φωτοβολταϊκά
Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τη συμμετοχή του
στην ημερίδα που διοργάνωσε το Υπουργείο για την Νέα ΚΑΠ. Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου, ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στην πρόσφατη συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με τη Royal Sugar σχετικά με τη μίσθωση και τη λειτουργία των δύο εργοστασίων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στο Πλατύ Ημαθίας και στις Σέρρες, στη σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει το Υπουργείο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος για την προετοιμασία της νέας ΚΑΠ, ενώ ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο χρηματοδοτικών εργαλείων, το Ταμείο Αγροτικών Εγγυήσεων και το πακέτο 170.000.000€ για εκσυγχρονισμό της παραγωγής και την κατασκευή αγροτικών φωτοβολταϊκών για συμψηφισμό και μηδενισμό του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Υφυπουργού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ