Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόσκληση συμμετοχής στο «Feel, Taste, Live Greece!» στην Ολλανδία

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 3η Εξαγωγική Έκθεση / Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!» που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2020 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό και διαπολιτισμικό Ελληνο - Ολλανδικό γεγονός της χρονιάς. Το κύριο θέμα του
«Feel, Taste, Live Greece!» είναι η Ελλάδα, και έχει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

• Τρόφιμα/ Ποτά /Αγροτικά και άλλα Προϊόντα
• Θεματικός και Γενικός Τουρισμός
• Πολιτισμός και Δημιουργικές Βιομηχανίες
• Διάφορες υπηρεσίες (Εκπαίδευση, Ασφαλιστικά, Κτηματομεσιτικά)

Απευθύνεται σε εταιρίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι επιθυμούν να εισχωρήσουν ή ήδη δραστηριοποιούνται στην Ολλανδική αγορά, και θέλουν να προβάλουν, προωθήσουν, διαφημίσουν και να πουλήσουν ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες στους επισκέπτες (B2C), καθώς και να δικτυωθούν με Ολλανδικές επιχειρήσεις, μέσα από στοχευμένες (B2B) συναντήσεις με επιμέλεια της διοργάνωσης.
Επίσης απευθύνεται σε θεσμικούς και άλλους φορείς, οι οποίοι έχουν ως στόχο να προβάλουν την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά και τον τοπικό Αγροδιατροφικό Πολιτισμό, και να αναδείξουν την περιοχή τους μεταξύ άλλων ως τουριστικό προορισμό, και τόπο παραγωγής ποιοτικών προϊόντων, αγαθών και υπηρεσιών. Η δυνατότητα περαιτέρω αύξησης των ελληνικών εξαγωγών στην Ολλανδία με κάθε είδους ποιοτικά τυποποιημένα ελληνικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, η σταθερά αυξανόμενη τάση των τουριστικών αφίξεων στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία 2014 –18 (αύξηση 54,41% ), καθώς η προοπτική προσέλκυσης επενδύσεων από την Ολλανδία μεταξύ άλλων στην αγορά ακινήτων, τον τουρισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας *, καθιστούν απαραίτητη τη συμμετοχή στην 3η Εξαγωγική Έκθεση / Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!» σε όσους ενδιαφέρονται για την Ολλανδική αγορά.
Το πρόγραμμα του «Feel, Taste, Live Greece!» πλαισιώνεται με διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα, παρουσιάσεις και βιωματικές εμπειρίες, οι οποίες προσελκύουν επισκέπτες κάθε ηλικίας, και ενισχύουν τον διαπολιτισμικό και εμπορικό διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας. Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμμετοχής επικοινωνήστε με τον Θωμά Σοπιλίδη Thomas Sopilidis
email t.sopilidis@elladapantou.com κιν. 6932 302009

* Σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης του Γραφείου ΟΕΥ Χάγης για την ολλανδική οικονομία και τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ολλανδίας για το 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ