Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα 100 χρόνια γιόρτασε ο Εμπορικός Σύλλογος

Τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του γιόρτασε ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15/11 στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Πρόεδρος
της Ε.Σ.Ε.Ε Γιώργος Καρανίκας και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου, ενώ την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο δικηγόρος και δημοσιογράφος Ζήσης Μ. Πατσίκας. 
Στο πλαίσιο του εορτασμού η Διοίκηση του Συλλόγου τίμησε τον κ. Καρανίκα, καθώς και δυο εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Βέροιας, τον Νίκο Ουσουλτζόγλου για την μακρόχρονη συνεπή θητεία του στο Επιμελητήριο Ημαθίας και την καθοριστική υποστήριξή του στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και τον Ιορδάνη Χατζόγλου για την πολυετή προσφορά του στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας.
Το παρών έδωσαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας, η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, ο Διοικητής και Υποδιοικητής της Τροχαίας Βέροιας Ιωσήφ Παρούτογλου και Χαράλαμπος Καϊλόγλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της Βέροιας. Η βραδιά συνεχίστηκε με δεξίωση, με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική. 
Έξω από την αίθουσα της εκδήλωσης, «ζωντάνεψαν» τα 100 χρόνια της Βεροιώτικης αγοράς, μέσα από μια έκθεση με ένα μικρό μόνο δείγμα του υλικού που έχει στα χέρια του ο Εμπορικός Σύλλογος. Φωτογραφίες από τα πρώτα εμπορικά καταστήματα, ραφεία, τσαγκαράδικα της εποχής, αλλά και από την σημερινή αγορά της Βέροιας. 

Δείτε φωτογραφίες:





















































































Οι φωτογραφίες από την έκθεση

































1 σχόλιο:

  1. πολύ ωραίο φωτογραφικό αφιέρωμα. πέθανα στα γέλια . ευχαριστούμε πολύ. όλοι οι μαιντανοί εκεί. όλες οι μοιρολογίστρες εκεί. Άντε να αρχίσει το My style rocks μπάς και πάρουν καμμιά ιδέα οι Βεροιώτισσες για styling

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ