Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατερίνη: Διαμαρτυρία και πορεία μαθητών κατά των «λαθρομεταναστών»

Συνεχίζονται οι μαθητικές κινητοποιήσεις κατά των «λαθρομεταναστών», καθώς μετά τα Γιαννιτσά, σειρά είχαν οι μαθητές της Κατερίνης. Η διαμαρτυρία διοργανώθηκε τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, στις 12 μ.μ. από την Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης, στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης,
όπου μαθητές κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό, με συνθήματα: «λέμε όχι στην ισλαμοποίηση της πατρίδος μας, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί»… φώναξαν ενάντια στην έλευση λαθρομεταναστών…

13 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια, μόνο με τη λέξη "λαθρομετανάστες" περνάτε το μήνυμα που θέλετε.πολυ αντικειμενικος ο τρόπος μετάδοσης της είδησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά!!!
    Αντιλαμβάνονται τον μελλοντικό κίνδυνο της Ελληνικής κοινωνίας περισσότερο από τους μεγάλους.
    Τελικά, υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλοκαίρι στην παραλία Κατερίνης δεν βλέπω να φωνάουν "εξω οι Σκοπιανοί από της παραλίες κτλ κτλ" αλλά ξέχασα μωρέ θα βγει ο μπαμπάς τους από το μαγαζί που διατηρεί στην παραλία κ θα τους πει ψκαλα τρελαθηκατε" ποια Μακεδονία, οι Σκοπιανοί αφήνουν λεφτά στο μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξεις ας μεινουν, τι θα κανουν?

      Διαγραφή
    2. κατά τον λαθρομεταναστών λέει ρε ζώο οχι σκοπιανών τουριστών

      Διαγραφή
  4. Να πάνε έξω από τα μαγαζιά τον πατέραδων τους το καλοκαίρι στην παραλία Κατερίνης και να φωνάξουν έξω οι Σκοπιανοί κτλ κτλ αν έχουν τα άντερα, αλλιώς τζάμπα μάγκες κ αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρικυμία και θαλασσοταραχή στο μυαλό σου. Ποιά σχέση έχει ο τουρίστας, έστω και Σκοπιανός, που έρχεται νόμιμα στη χώρα να κάνει διακοπές για δέκα μέρες, με τον παράνομο μετανάστη, που ενίοτε γίνεται και επικίνδυνος.

      Διαγραφή
    2. Γειά την κονόμα δεν υπάρχει μακεδονικό δλδ? Χαχαχαχ είστε για λύπηση.

      Διαγραφή
    3. ρε ελληνα δεν λεει κανεις να κανουμε κανενα ειδος πολεμου με τους σκοπιανους. λεμε να βαλουν μυαλο και να καταλαβουν οτι ειναι σλαβοβουλγαροι και οχι ελληνες μακεδονες. τι χαζα ειναι αυτα που λετε για τα μαγαζια το εμποριο και τον τουρισμο.

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχ είστε για γέλια ελληναραδες. Επιλεκτικά όλα.... Για την κονόμα κ κολο τούμπες κάνετε.

      Διαγραφή
    5. ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΛΩΝ... ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ;;; ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ 1945-50 ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ;;; ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ Ε;;;;
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ.

      Διαγραφή
  5. Ντροπή, ρε "Βεροιώτη"! Μέχρι και ο Χίος θα τον ζήλευε τον τίτλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ