Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Πλατύ ο Άδωνις Γεωργιάδης: Το Plan B για τα τεύτλα και πότε θα λειτουργήσει το εργοστάσιο

Στο εργοστάσιο Ζάχαρης στο Πλατύ βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου 2019 ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Συνοδευόμενος εκτός των άλλων από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση, τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας,
κ. Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Royal Sugar, κ. Χρήστο Καραθανάση, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε το Plan B για το εργοστάσιο στο Πλατύ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, παρά τις όποιες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, το εργοστάσιο δεν μπορεί να λειτουργήσει φέτος. Τα τεύτλα των παραγωγών θα παραδοθούν είτε για βιομάζα στις επιχειρήσεις της εκάστοτε περιοχής είτε για ζωοτροφές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αδυναμία έναρξης της λειτουργίας του εργοστασίου είτε λόγω έλλειψης προσωπικού είτε λόγω της μη ασφαλούς λειτουργίας στη δεδομένη στιγμή του εργοστασίου.










Εκτός των άλλων ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Καραθανάσης είπαν: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε ζάχαρη και μάλιστα να την εξάγουμε κιόλας. Φέτος αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά τις πολλές επαφές και προσπάθειες που κάναμε. Το εργοστάσιο για να λειτουργήσει, χρειάζονται τουλάχιστον 4 με 5 μήνες, κάτι που θα γίνει την επόμενη χρονιά. Για να μην μείνουν τα τεύτλα στους παραγωγούς, θα δοθούν είτε για βιομάζα είτε για ζωοτροφές».














Δείτε το βίντεο από το alexandreia-gidas.gr:

5 σχόλια:

  1. Πόσα τζαμιά θά κτίσουν καί πόσες ἑκατοντάδες χιλιάδες μωαμεθανούς θά νομιμοποιήσουν εἶπαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο εμείς θα μαλώνουμε για τους μετανάστες αυτοί θα πουλάνε σε ξένες εταιρείες την δημόσια περιουσία. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε πάει και η ζάχαρη πατριώτες.
      Τώρα θα μου πείτε και οι προηγούμενοι το έκλεισαν το εργοστάσιο, σωστά . Άρα μας παίζουν όλοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

      Διαγραφή
  2. του μανουσακη η σειρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΜΑΚΑΡΙ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΚΑΠΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ξεφτελισανε τα εργοστάσια με τις πολιτικές τους ,τώρα ας τα πάρουν άλλοι κοψοχρονια! Μεγάλο κατόρθωμα.,.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ