Quantcast

http://picasion.com/

Πήγε, τον είδε, κέρδισε (μόνο) ο Καρανικόλας

Όταν ένας πρωθυπουργός επισκέπτεται - έστω πολύ σύντομα - μια περιοχή, σαφώς και οι τοπικοί άρχοντες δεν χρειάζεται να περιμένουν και ιδιαίτερη πρόσκληση. Μιλάμε για τον πρωθυπουργό της χώρας. Λίγα λεπτά τετ-α-τετ μπορεί να είναι αρκετά για να προκύψει κάτι θετικό για τον τόπο. Μόνο ο Δήμαρχος
Νάουσας έπιασε την ευκαιρία «απ΄τα μαλλιά» συναντώντας και λαμβάνοντας δημόσια δέσμευση για νέο τετραθέσιο εναέριο αναβατήρα στα 3-5 Πηγάδια. Και μην το θεωρήσει κανείς μικρό πράγμα, μια δημόσια δήλωση του πρωθυπουργού. Τώρα βέβαια, το μπαλάκι είναι στο Δήμο Νάουσας, με τη δήλωση Μητσοτάκη ανά χείρας, να ξεκινήσει τις επαφές με τα αρμόδια υπουργεία και να βάλει το έργο σε τροχιά, καθώς πρόκειται για ένα τεράστιο έργο, δύσκολο και με υψηλό κόστος.

Αβίαστα προκύπτει το ερώτημα: «οι άλλοι πού ήταν»; Υπάρχουν δικαιολογημένες απουσίες, υπάρχει όμως και παρασκήνιο. Ο Καλαϊτζίδης ήταν στην Αθήνα για τις εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. Ο Γκυρίνης επίσης απουσίαζε για εκδήλωση στην οποία τιμήθηκε ο Δήμος Αλεξάνδρειας. Ο Βοργιαζίδης, όμως, ούτε έλαβε πρόσκληση, αλλά ούτε επιδίωξε συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Αυτά, ως απάντηση στο ερώτημα «οι άλλοι πού ήταν;»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ