Quantcast

http://picasion.com/

Πάρκαραν, χτύπησαν τα κολονάκια και όλα καλά!

Βλέποντας την διπλανή εικόνα, καταλαβαίνει κανείς ότι ως κοινωνία κάπου έχουμε χάσει το κομμάτι της οδικής συμπεριφοράς. Βρισκόμαστε επί της οδού Αντωνίου Καμάρα, στο κέντρο της Βέροιας πίσω ακριβώς από την Παλαιά Μητρόπολη. Πέντε αυτοκίνητα έχουν σταθμεύσει διαδοχικά, με αποτέλεσμα να
χτυπήσουν τα πλαστικά κολονάκια που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο. Κανένας από τους οδηγούς δεν προσπάθησε να τους φέρει στην θέση τους, παρά μόνο τους ενδιέφερε πως θα παρκάρουν τα οχήματά τους. Και εύλογα αναρωτιέται κανείς, αν αυτή είναι εικόνα ευρωπαϊκής πόλης; Μάλλον όχι!

5 σχόλια:

  1. Το μετά θέλουμε να μάθουμε.....η ευνομούμενη πολιτεία τι θα κάνει για αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τους κόψει η τροχαία,δήμος,αστυνομία ένα διχίλιαρο να δούμε αν θα ξανά καταστρέψουν κολονάκια. Τάχα μας φταίει η κρίση τάχα μας φταίει η Μέρκελ τάχα μας φταίει το ΔΝΤ. Τον κακό μας τον καιρό, με τους υπανάπτυκτους κατσαπλιάδες που μας έλαχαν για συμπολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις σοβαρές χώρες οι θέσεις στάθμευσης είναι καθαρές, χωρίς χόρτα, με κράσπεδα και διαγραμμίσεις. Εδώ τα κολωνάκια τα έχουν διά πάσαν νόσον. Βάζουμε μερικά και ξεμπερδέψαμε. Έχουν γεμίσει όλη την πόλη από δαύτα. Πολλά δε από αυτά είναι και παράνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΠΑΤΗΣΑΝ.
    ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 20ΕΚ. ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να καταργηθούν τα αυτοκίνητα!
    Στην Β.Κορεα δηλαδή,η στην Αλβανία του Εμβέρ Χοτζα παλιότερα,
    Που όλοι πήγαιναν με τα πόδια,η με κάρα,η με ποδήλατο οι πιο τυχεροί,
    Άσχημα περνούσαν;😎

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ