Quantcast

http://picasion.com/

Νηστίσιμες πίτες «Γεωργιάδη» - Και ψημένες στο σπίτι σας!

Το τέλειο κέρασμα για τις γιορτές σας
Η νηστεία των Χριστουγέννων ξεκίνησε, με πολλές διατροφικές απολαύσεις να αποτελούν παρελθόν για τις επόμενες 40 ημέρες. Όχι όμως η απόλαυση που μας προσφέρει μια χωριάτικη πίτα με τραγανό φύλλο και πλούσια γέμιση. Στο κατάστημα «Αφοί Γεωργιάδη» θα βρείτε τις πεντανόστιμες χωριάτικες νηστίσιμες πίτες με παραδοσιακό μικρασιάτικο φύλλο και γέμιση με σπανάκι, πράσο, κολοκύθι, μανιτάρι, κρεμμύδι και πατάτα-ελιά, είτε κατεψυγμένες για να τις ψήσετε στο φούρνο σας, είτε έτοιμες ψημένες στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στα 2331093390 και 6973747334 από την προηγούμενη μέρα.
Όλες παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στο 7ο χλμ. Βέροιας - Νάουσας, ενώ θα τις βρούμε στο πρατήριο που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια. Στο κατάστημα Αφοι Γεωργιάδη, θα βρείτε προϊόντα ζύμης: Φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες - μπουκίτσες.


ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:
1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 11 ΕΥΡΩ
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 11 ΕΥΡΟ
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 13 ΕΥΡΩ
2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1 ευρώ λιγότερο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ