Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μπούκαραν» σε σπίτια, «άνοιξαν» κατάστημα, σπάσανε αυτοκίνητα!

Εντείνονται οι περιπολίες - Στο μικροσκόπιο το προφίλ των κακοποιών
«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η εγκληματικότητα τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Βέροιας. Τα κλεφτρόνια και οι διαρρήκτες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και «χτυπάνε» σπίτια, καταστήματα και αμάξια. Οι
τοπικές αρχές βρίσκονται σε επαγρύπνηση, αλλά δυστυχώς το φαινόμενο καθημερινά ολοένα και αυξάνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, μέσα σε τρεις ημέρες αποπειράθηκαν να ανοίξουν τρία σπίτια σε Προμηθέα, Καλλιθέα και Πασακιόσκι, έκλεψαν οικία πίσω από το Δημαρχείο, «μπούκαραν» σε κατάστημα λίγο έξω από την Πατρίδα και σπάσανε αυτοκίνητα περιμετρικά του Δημοτικού Σταδίου. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι δράστες είναι είτε νεαρής ηλικίας που στόχο έχουν τις μικροκλοπές, είτε ναρκομανείς που επιζητούν χρήματα για να πάρουν την δόση τους.
Εντείνονται οι περιπολίες - Στο μικροσκόπιο το προφίλ των κακοποιών

Οι αστυνομικές αρχές εμφανίζονται ανήσυχες αλλά ταυτόχρονα και αποφασισμένες να πατάξουν το έγκλημα. Για τον λόγο αυτό έχουν ενταθεί οι περιπολίες σε δρόμους και καταστήματα ευπαθών στόχων. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα προφίλ των κακοποιών, ειδικά εκείνων που είναι σεσημασμένοι και έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν με την παραβατικότητά τους. Οι επιτελείς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας έχουν δώσει ρητές εντολές στους διοικητές των τμημάτων Ασφάλειας και Τάξης, προκειμένου να υπάρξουν προσαγωγές και συλλήψεις. Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. και αστυνομικοί με πολιτική ενδυμασία, θα κατασκοπεύουν νυχθημερόν χώρους και γειτονιές που αποτελούν στόχο των κακοποιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ