Σε λένε Μιχάλη, Αγγελική, Σταμάτη; Αυτό είναι το καλύτερο κέρασμα για τη γιορτή σου!

Ψημένες χωριάτικες πίτες από 11€ - Τηλ.: 2331093390 - 6973747334
Γιορτή των Αγίων Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και την τιμητική τους έχουν ουκ ολίγοι, καθώς γιορτάζουν ο  Άγγελος, η Αγγελική, ο Σταμάτης, η Σταματία, ο Μιχάλης, η Μιχαέλα, Γαβριήλ,

ο Ταξιάρχης, η Γεβριέλα και άλλοι. Αν γιορτάζεις λοιπόν και θέλεις να κεράσεις του συναδέλφους σου στη δουλειά ή τους καλεσμένους σου στο σπίτι, οικονομικά και κυρίως πεντανόστιμα, τότε πάρε τηλέφωνο από την προηγούμενη ημέρα στο 2331093390 ή 6973747334 και παρήγγειλε την πίτα της επιλογής σου, που έρχεται στο χώρο σου έτοιμη ψημένη για το πιο νόστιμο κέρασμα.
Από τις πιο παραδοσιακές με τυρί, σπανάκι, πράσο ή και ανάμεικτες, τις πιο μοντέρνες και λαχταριστές όπως κοτόπιτα, κιμαδόπιτα ή με ζαμπόν και κασέρι, τις νηστίσιμες με μανιτάρι, κρεμμύδι, πατάτα, μέχρι και την λατρεμένη με κρέμα και μπόλικη άχνη... όλες είναι να τις φας και να γλείφεις τα δάχτυλά σου!
Οι «Αφοί Γεωργιάδη» από το 1937 ανοίγουν το παραδοσιακό μικρασιάτικο φύλλο, που αποτελεί τη βάση για τις πιο νόστιμες χωριάτικες πίτες. Στο κατάστημα «Αφοί Γεωργιάδη» θα βρούμε ζύμη για χωριάτικες πίτες και μικρασιάτικο φύλλο για να φτιάξουμε την πιο πετυχημένη πίτα με τη γέμιση της αρεσκείας μας. 

Οι χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδης» παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στο 7ο χιλ. Βέροιας - Νάουσας, ενώ θα τις βρούμε και κατεψυγμένες για να τις ψήσουμε μόνοι μας, στο πρατήριο που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια. Εκεί θα βρούμε και φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες -μπουκίτσες.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:

1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 11€
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 11€
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 13€

2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1€ λιγότεροΤηλέφωνα Παραγγελιών:

2331093390 - 6973747334

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ