Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το συγκινητικό μήνυμα της Βαφείδου για τον θάνατο του πατέρα της

«Σ' αγαπάω μπαμπά μου - Ραντεβού στα αστέρια»
Στην θλίψη έχει βυθιστεί η Αθηνά Βαφείδου μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της. Ο Στέφανος Βαφείδης ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 57 ετών (δείτε εδώ), βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η
κόρη του, πετυχημένη Fashion Blogger, με ανάρτησή της στα social media, τον αποχαιρέτισε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο. «Εγώ θα σε θυμάμαι έτσι. Α, ρε χοντρούλη μου. Πήγαινε να βρεις το μπισκότο μου και να με προσέχετε παρέα. Ευτυχώς πρόλαβα «πήρα» πολλά από εσένα και είμαι περήφανη για αυτό. Σ' αγαπάω μπαμπά μου. Ραντεβού στα αστέρια» έγραψε η «Vafita», με τους διαδικτυακούς φίλους της, να της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια. Να υπενθυμίσουμε πως η όμορφη Βεροιώτισσα πριν από λίγους μήνες είχε χάσει τον σύντροφό της και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ξενίδη, σε ηλικία μόλις 45 χρονών. 

Δείτε την ανάρτησή της:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ