Quantcast

http://picasion.com/

Μη φοβάσαι τη γρίπη γιατί έχεις σύμμαχό σου το «Φαρμακείο Μουρτζίλα»!

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος πρόληψης είναι ο εμβολιασμός με το αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο, όταν χορηγηθεί σωστά και έγκαιρα, προφυλάσσει από τη μετάδοση του ιού της γρίπης, συμβάλλει στην προστασία από τις σοβαρές επιπλοκές της γρίπης και βοηθάει να μην νοσήσουν και οι γύρω σου! Αν είσαι σε
μια από τις ομάδες υψηλού κινδύνου πρέπει να εμβολιαστείς άμεσα, όπως αν είσαι άνω τον 60 ετών ή αν πάσχεις από κάποιο χρόνιο νόσημα, αν είσαι έγκυος ή αν δουλεύεις στο χώρο της υγείας τότε πρέπει να εμβολιαστείς άμεσα.

Αν όμως ανήκεις σε αυτούς που καταλαβαίνουν το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και ας μην είσαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου αλλά θέλεις να προφυλαχτείς, τότε δε μένει παρά να διαλέξεις ένα από τα προϊόντα ενίσχυσης του ανοσοποιητικού που σου προτείνει το «Φαρμακείο Μουρτζιλα»!

Το έμπειρο προσωπικό του φαρμακείου Μουρτζίλα είναι σε θέση να σε ενημερώσει για το εμβόλιο της γρίπης που μόλις παρέλαβαν αλλά και για ποιο συμπλήρωμα διατροφής είναι κατάλληλο για εσένα! Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος! ΟΛΑ τα προϊόντα ενίσχυσης του ανοσοποιητικού θα τα βρεις με ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΜΟΝΟ στο «Φαρμακείο Μουρτζιλα»!

Σε περιμένουν από τις 08:00 έως τις 21:00 κάθε μέρα και τα Σάββατα από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Τρεμπεσίνας 20, Βέροια (περιοχή ΚΤΕΛ)
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-21:30 
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-15:00













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ