Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αιγάλεω για την διαιτησία με τη Βέροια: «Γρήγορα σε οφθαλμίατρο»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την διαιτησία του Γρατσάνη στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια, εξέδωσε το Αιγάλεω. Το Αιγάλεω ηττήθηκε με 3-1 από την Βέροια εκτός έδρας, για την 6η αγωνιστικής της Football League παιχνίδι στο οποίο έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του ρέφερι Γρατσάνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 θα ήθελε να δώσει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ΚΕΔ και στον επικεφαλής της, Κύριο Περέιρα, για τον ορισμό του διαιτητικού τρίου στον αγώνα της ομάδα μας στη Βέροια.

Καλούμε την ΚΕΔ και τον κ. Περέιρα να ζητήσει το DVD από τον σημερινό αγώνα από την ΕΡΤ3, ώστε να το προβάλλει στα σεμινάρια των νέων διαιτητών. Επιπλέον, οφείλουμε να συγχαρούμε τον κ. Γρατσάνη και τους συνεργάτες του για την άψογη διαιτησία. Καλή συνέχεια και γρήγορα σε οφθαλμίατρο.

Υ/Γ. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ